2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیاین کمک خونمون جنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 69 پست
راضی نیستم اصلاحتی یه درصدم بودم نتیجش پاشیدن خونوادم بودولی تاحالا تو این موقعیت نبودم نمیدونم چیکا ...

بهترین کار اینه با پدرت تنهایی صحبت کنی خجالتم نکش بحث زندگیته ولی جدی صحبت کنی جدیت میگیرن به مامانتم بگو راضی نیستی میخوای به بابات بگی که خدای نکرده حالش بد نشه یا کاری نکنه

ویوا لاویدا🎀

ترشیده کلمه درستی برای دختر نیست دختر غذا نیست که بترشه 

یعنی چه که حرفیه که نتونی به بابات بزنی؟ اگه خودتم مخالفی به بابات راحت بگو این پسرو نمیخوام

جواب رد بده به پسر عمت هم 

کاربری دست دو نفره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اینطور ازدواجی دیدمبرام‌خیلی عجیب بود چرا وقتی مجرد بوده نیومده خواستگاری دختر داییش چون حتی سنش ...

واقعا خیلی یجوریههه

اصن نمیدونم چجوری حسمو بگم

هییچ وقت همچین نگاهی بهش نداشتم اصن یه مهره سوخته بود برام

چون بخاطر وضعیت مالیشون مطمعن بودم هم خانوادش عمرا مارو تو لیست بزارن همم که زود ازدواج کرد و ...

اصن گروه خونیمون به هم نمیخوره

و فکرو خیال مهمونی هایی که از این به بعد خواهیم داست و چجور قراره باهاشون روبه رو شم دیوونم میکنه

ترشیده کلمه درستی برای دختر نیست دختر غذا نیست که بترشه یعنی چه که حرفیه که نتونی به بابات بزنی؟ اگه ...

من متوجهم ولی خب تو فامیل تمام دخترا ازدواج کردن و بابام نگرانمه

و بابام با من مطرح نکرده چجوری بگم اخه

یجوریه کلا این جریان

چطور همه چی قراره به خوبی تموم شه نمیدونم

واقعا خیلی یجوریهههاصن نمیدونم چجوری حسمو بگمهییچ وقت همچین نگاهی بهش نداشتم اصن یه مهره سوخته بود ب ...

خودت میدونی عزیزم ولی اگر بچه نداره به عنوان یه کیس بهش فکر کن به نظرم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
نه بابا هم کلاسیش بود و عاشقش شده و فلانبعدم هزار جور حرف گفتن نفهمیدیم مشکل دقیقا از کدوم سمتهچندسا ...

به نظر خودت بچه ايي يا بزرگ شدي ؟

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم  ——  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم

سلام

اول بررسی کن چرا مامانت از عمه‌ات خوشش نمیاد؟!

رفتار ناشایست دارند؟!

مشکل خانوادگی و اخلاقی دارند یا صرفا مسئله شخصی خودش هست.

اگر مشکلی ندارند و پسر‌عمه‌ات به جز مسئله جدایی، در سایر موارد از وجاهت برخوردار هست، فارغ از اینکه یک ازدواج ناموفق داشته، وارد گفتگو باهاش بشو.

منطقی باش.

جهت آروم کردن مامانت هم، با آرامش به مامانت بگو که خودم جریان رو اون طور که جایگاه شما حفظ بشه، مدیریت می‌کنم، پس نگران نباشید.

ضمنا دعوا عادیه

بزرگمخودمم دنبال ازدواجم ولی این نهبه نظر خودم همون اول چندسال قبل مطرح نشده الانم نباید میشد طایفه ...

دلیلی نداره که اگر برای ازدواج اول با شما ازدواج نکرد، الان هم به شما فکر نکنند.

ازدواج اول احساسی بوده و از روی جوانی و به جدایی ختم شده.

شما گزینه منطقی خانواده عمه‌تون هستید.

توجیه درستی نیست که چرا همون ازدواج اول به شما فکر نکرده!!!