2777
2789

تا حالا بهش فكر كردن چرا بعضي خوابا تعبير ميشن چرا بعضيا عجيبن چرااااا

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃

من دیشب خواب دیدم رفتم خونه همسایمون بیدار شدم مامانم گفت رفته بودم خونه همسایه صبح همون موقع که من خواب بودم

پشم ریزون بود برام

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره من خیلی خواب دیدم ک بعدش تعبیر شده 🥲 خیلی عجیب بود واسم همون حس همون اتفاق همه چی همونی بود ک ت ...

اره منم يه خواباي عجيبي ميبينم كه نگووووو

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
من دیشب خواب دیدم رفتم خونه همسایمون بیدار شدم مامانم گفت رفته بودم خونه همسایه صبح همون موقع که من ...

منم خواب ديدم دختر عمه مامانم ماهي ميخورن فقط ماهي فرداش گفتن حامله هس 

اوهومخیلی عجیبه چون میگن روح وجود نداره خو اگ وجود نداره چطور ما گاهی خواب آینده رو می‌بینیم یعنی هم ...

منم همونو ميگم چطور ميشه اينده رو مي بينيم🙁🙁

کلا خوابیدن عجیبه...خواب دیدن که عجیب تر...واقعا چرا نمی‌ترسیم از خوابیدن؟؟؟؟؟

همونو بگو انگار خواب يه دنياي ديگس 

ممکنه مغز قابلیت پیش بینی داشته باشه ولی ب نظرم اصلا از نظر علمی نمیشه فهمید چرا

واقعا فك كنم تا حالا كسيم نفهميده

این نشون میده حدا آینده رو میبینه

تقدیر و سرنوشت وجود داره

روح به آینده میره

در کل این نظریه وجود داره که

شاید همه اتفاقات دنیا رو ما قبلا دیدیم حالا داریم عملا تجربش میکنیم

باز هم الله اعلم پناه برخدا

هیچ

این نشون میده حدا آینده رو میبینه تقدیر و سرنوشت وجود دارهروح به آینده میرهدر کل این نظریه وجود داره ...

يعني روح سفر داره به اينده اخه چرا مستقيما نمي بينيم يه واسطه يه نشونه كه بفهميم

يعني روح سفر داره به اينده اخه چرا مستقيما نمي بينيم يه واسطه يه نشونه كه بفهميم

خواب نشونست دبگ 

عقل طبق علم پیش میره نمیتونه بفهمه

ما خیلی چیزا رو بعد مرگ میفهمیم

هیچ