2777
2789

‌ ‌‌‌‌‌‌دنیای عجیبیه اگر یه نفر بهت 

خیانت کنه ازش متنفر میشی

اما اگه یه نفر به خاطر تو به یه

نفر دیگه خیانت کنه عاشقش میشی

قشنگ بود جمله اش و چقدر تلخ اونایی که تجربه اش کردن🫠💔

زیبایی هر دختری به آرایش نیست به خودش بودنه👸

من گ اینجوری نیستم

دوس ندارم باعث خیانت باشم

و عاشق خاعن نمیشم حتی اگ بخاطرمن خیانت کرده باشه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

عزیزم.قسمت دومش در مورد همه صادق نیست.چرا باید عاشق کسی بشیم که به خاطر ما به  عشق اولش  خیانت کرده و ما شدیم عشق دومش؟؟ من که واسم خیلی مهم بود که شوهرم با کسی تو رابطه بوده یا نه و قبل از من عاشق کسی بوده .اگر بود قطعا ردش می کردم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من گ اینجوری نیستمدوس ندارم باعث خیانت باشمو عاشق خاعن نمیشم حتی اگ بخاطرمن خیانت کرده باشه

خب از کجا میخای بفهمی که اون پسری که عاشقت شده قبل از تو به یک دختر دیگه خیانت کرده باشه😐🤨

عزیزم.قسمت دومش در مورد همه صادق نیست.چرا باید عاشق کسی بشیم که به خاطر ما به عشق اولش خیانت کرده ...

چطوری خب واقعا میشه فهمید که مَردی قبل از تو عاشق کَس دیگه ایی نشده باشه تشخیص این مورد سخته

چطوری خب واقعا میشه فهمید که مَردی قبل از تو عاشق کَس دیگه ایی نشده باشه تشخیص این مورد سخته

توی خواستگاری و دوران نامزدی و تحقیق از در و همسایه و فامیل .به هر حال تا بخوای نامزد کنی مدتی طول می کشه که زمان خوبیه واسه فهمیدن خیلی چیزا.بلاخره یه جایی خودشو لو میده.من که توی اشنایی اولین سوال از همسرم همین بود.و قسمش هم دادم که قبل از من کسی رو دوست داشته یا نه

خب از کجا میخای بفهمی که اون پسری که عاشقت شده قبل از تو به یک دختر دیگه خیانت کرده باشه😐🤨

عزیزم این جمله ک شما گفتی  فرض‌ش اینجوره ک اطلاع داری و از خیانتش بی‌خبر نیستی!

داره میگه   عاشق کسی میشی ک بخاطرت خیانت کرده! 

ینی میدونی بخاطرتو داره مثلا ب زنش یا دوس دخترش خیانت میکنه  و ب این خاطر عاشقش میشی!

خب همچین چیزی غلطه

فقط ی عده محدود انقد بدذاتن

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

کسی که با تو به یکی دیگه خیانت کرده 

قطعا با یکی دیگه به تو خیانت میکنه 

این آدم عاشق شدن نداره 

چون توی ذهنم خیانت به هرکسی و به هر شکلی محکومه 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

هیچکس عاشق همچین کسی نمیشه. تو روابط عاطفی که هیچی، تو میدان جنگ هم به عنوان یه بیشرف میشناسنش که تا ابد منفوره. تو تاریخ زیاد هست

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

کاش معنای عشق و عاشقی اینقدر تغییر نمیکرد💔

خدایا دلم یه تغییر بزرگ میخواد تو که خدایی کاری برات نداره پس چرا انقد منو زجر میدی چی گیرت میاد آخه یکم مهربون تر باش لطفا