2777
2789
میدونم خودشم همیشه میگفت شبیهشه ولی باور کن وقتی عاشق بشی زمین و زمانم بگن زشته به چشم تو زیباترینه

دقیقا درست میگی من الان بعد ۸ سال شوهرمو میبینم میگم این چرا این شکلیه 😂اونوقتا اینقدر تو چشمم زیبا بود

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
بیشتر ببینید
خدایاااااااسریالهبا کلی آدم پشت صحنهلحاف ضخیم و حجاب کامل رعایت فاصله و مثلاً بعنوان مادرواقعا اینو ...

اخه قبلا صداوسیما همچین صحنه هایی نشون نمی داد 

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم غصه نخور این مرد لیاقت تورو نداره مطمئن باش یکی میاد توزندگیت که باهاش به ارامش میرسی این یعنی ...

اگه هیچوقت کسی نیاد چی 🥲💔

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
دقیقا درست میگی من الان بعد ۸ سال شوهرمو میبینم میگم این چرا این شکلیه 😂اونوقتا اینقدر تو چشمم زیبا ...

خوش به حالت بهش رسیدی من نرسیدم بهش 

اگه هیچوقت کسی نیاد چی 🥲💔

مگه میشه؟؟من خودم مجرد که بودم عاشق کسی بودم وهمینکارو باهام کردمنو گذاشت کنار ورفت باکسی دیگه به همین راحتی...بعدش همسرم اومد خواستگاریم والان زندگی خوبی وارومی کنارهم داریم وبارها اون طرف رو دربازار وخیابون دیدم وخیلی معمولی از کنارش رد شدم

مگه میشه؟؟من خودم مجرد که بودم عاشق کسی بودم وهمینکارو باهام کردمنو گذاشت کنار ورفت باکسی دیگه به هم ...

ولی تاحالا هیچکس از من خوشش نیومده اخه🥲

نمیدونم شاید چون زشتم

هیچ کس تواین دنیا زشت نیست فقط اعتماد به نفست کمه 

اعتماد به نفست روزیاد کن وقوی باش 

وهمیشه خودت روزیباببین 

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊