2777
2789
صدا سیما اپن مایند شده قبلاً ازین سکانسا نمی گذاشت با وجود اینکه مادر و پسر باشن🤣😂😂

الان همه چی ازادشده😂

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمیتونم پایتخت ببینم شاید مسخره کنید ولی اکسم شبیه ارشاد بود میبینمش گریم میگیره🙂

اکس سلنا گومزم اونشکلی بود

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
بیشتر ببینید
ای بابا ناراحت شدم عزیزم انشالله ارامش به قلبت برگرده

همش میگم اگه بره با کسی و من این صحنه رو ببینم چیکار باید بکنم انقدر هرشب گریه میکنم خسته شدم کی انقدر که من دوسش داشتم میتونه دوسش داشته باشه دلم میخواد حداقل رل نزنه دیگه نمیخوام ببینم این صحنه رو

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
اکس سلنا گومزم اونشکلی بود

میدونم خودشم همیشه میگفت شبیهشه ولی باور کن وقتی عاشق بشی زمین و زمانم بگن زشته به چشم تو زیباترینه

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

وای‌حرفاتون انگار اینکه شما گشت ارشادین خب خواسته مثل زندگی عادی مردم باشه چقدر گیر میدین 😐🤕

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
همش میگم اگه بره با کسی و من این صحنه رو ببینم چیکار باید بکنم انقدر هرشب گریه میکنم خسته شدم کی انق ...

عزیزم غصه نخور این مرد لیاقت تورو نداره مطمئن باش یکی میاد توزندگیت که باهاش به ارامش میرسی این یعنی عشق  صبور باش این روزها هم میگذره