2777
2789
عنوان

اسم مریضی بهتاش چی بود وای❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 1895 بازدید | 49 پست
مبارکههههه لیلیلیلیلیلیلییی

قربونت برم😍🩵

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صفا باشه عشق باشه زندگی باشه

وای صداش پلی شد🥺😂

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید

سلام تاپیک اخرتون رو خوندم 

من یه مشاور انگیزشی و کنکور سراغ دارم

مدتی پیش کلا درس رو رها کرده بودم حالم بد بود افسرده بودم از شکست میترسیدم  

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد باعث شد دوباره شروع کنم به درس خوندن

از همه بهتر هزینه اس بود که برعکس بقیه جلسه ای مشاوره نمیدن من یه بار هزینه رو پرداخت کردم ده ها بار مشاوره گرفتم 

هزینه اش هم نصف بقیه است 

فقط برنامه درسی نمیدن فقط در خصوص مشکلات صحبت میکنند

رضایت هاشون هم خیلی زیاده

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4