2777
2789
آره ممنونم‌فقط من برای این تفاوت حکومت پیامبر با بنی امیه وبنی عباس ممکنه بگین چی نوشین براش

حکومت پیامبر برمنای عدالت بود و ملاک برتری انسانها تقوای انها بود،با رحلت پیامبر افراد مورد احترام پیامبر منزوی شدن و طالبان قدرت و ثروت قرب و منزلت یافتند،بنی امیه و بنی عباس روش خودشون رو تغییر دادن و کاخ ساختن و خزائن رو از جواهرات پر کردن و همین ها باعث شد جامعه فداکار و مومن پیامبر به سمت جامعه راحت طلب و بدون توجه به سیره و روش پیامبر بره و کار ائمه سخت تر بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسوال اول که تدبر در آیات بود که جواب سوال توی خود معنی آیه داده بودن من شک کردم اومدم بیرون دیدم همه میگن چه اسکل بازی ای بوده😂✨

شد شد..نشد،صدای موزیک رو بلندتر میکنم. 

بچه ها انسانیاین سواله تفاوت شیوه حکومت پیامبر ص با حکومت...؟ چی نوشتینیاسواله که گفته بود فایده تق ...

ویژگی های شیوه حکومت غربی گفتم شیوه حکومت دینی اسلامی هم گفتم 

این بود ک ب خودشون کمتر آسیب میدید ب دشمن زیاد فک کنم

اینو زدم با یکی دو مورد دیگ یادم نیست