2777
2789
عنوان

یه پسره هی بهم نخ میداد

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 94 پست
اخه تکلبفم مشخص نبودهمش فکر میکردم خوشش میاددوساله نخ میداد اخه

دیگه اینکارو نکن

اکثرا پسرای این زمونه رفتارشون شبیه نخ دادنه

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه اینکارو نکناکثرا پسرای این زمونه رفتارشون شبیه نخ دادنه

نه به خدا این پسر خوبی بود

فقطم با من اینطوری بود

منم فکر کردم از من خوشش اومده

گفتم بزار شکارش کنم حیفه😂

نمیدونم والا حتما تو از فضا اومدیهمه اینا هم که شوهرشون از یه زن دبگه حرف میزنه و غیرتی میشن از قصه ...

آهااان بگو حساس میشدم

غیرتی مال مرداس

ن از فضا نیومدم ب شدت خاکی ام

خب راه رو اشتباه رفتی بی سیاستی کردی وگرنه طرف توو مشتت بود

آهااان بگو حساس میشدمغیرتی مال مرداسن از فضا نیومدم ب شدت خاکی امخب راه رو اشتباه رفتی بی سیاستی کرد ...

نه غیرت مال زناهم هست

بازی با کلمات نکنید مردا پررو تر میشند فکر میکنند زنشون اجازه نداره بهشون چشم غره بره😏

دیگه اینکارو نکناکثرا پسرای این زمونه رفتارشون شبیه نخ دادنه

آره انگار مرض دارن با دست پس میزنن با پا پیش میکشن

برا اینکه وادارشون کنی جلوت زانو بزنن باید مث خودشون باهاشون بازی کنی

وای یاد یاد یه پسری افتادم

من اینجوریم که دوست پسر جاست فرند دارم‌. یعنی یه چیز عادیه برام. بعد چن وقتی بود با پسری همینجوری به منظور دوست ساده حرف میزدیم و خوبه که از اولش میگفتم داداش و برادر و اینجور چیزا 

بعد دیدم بعد یه وقت اینو فاز برداشت و منم دیدم داره وابسته میشه گفتم دیگه حرف نزنیم

بعد هی پی ام میداد تو منو فلان کردی بهمان کردی🤦‍♀️

احتمالا ایشون هم منظور خاصی نداشتن

من مشاوره که میرفتم یکی از استادای اونجا همش بم نگا میکرد

اولش گفتمچه بیشعوره مرتیکه هیز

بعد دو سه هفته دیدم نه حتی منشی اینا باش میگن میخندن اصلا گرم نمیگیره فقط ب من انقد خیره نگا میکنه

ی بار سالن طبقه پایین داشتم ازمون میدادم فقط یه چراغ خیلی کم نور روشن بود وقتی رفتم بالا منم حواسم نبود چراغارو روشن نکردم تو همون نور کم نشستم ازمون دادم این از طبقه دوم ورداشت اومد بالا چراغو روشن کرد زیر چشی نگا کرد رفت بدون هیچ حرفی

یا چن بار باهم رسیدیم اموزشگاه اون جلو در هی معطل میکرد تو گوشی بود بابام که منو میرسوند پیاده میشد به اینم سلام میکرد و وایمیستاد با بابام حرف میزد

مشاورم یکی دیگه‌س این اصلا ربطی ب من نداره

حالا با همه این اتفاقات یه تحلیل بدین سیسیا🦍

ممکنه همه چی اتفاقی باشه مثل این جریان اسی و پسره باشه؟ 

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

کاشکی اینجوری نمیکردی سبک شدی الکی الکی ، پسری که بخاد خودش پیش قدم میشه همیشه 😂😬🤦🏻‍♀️

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم🥺❤️.                                  - تلاش میکنم واسه شرایط دلخوام🤌🏻❤️‍🔥.                             عرب هرچه باشد مرا دشمن است کج اندیش بد خوی و اهریمن است_ سخنی از فردوسی🌱❤️‍🔥

بیشتر ببینید
وای یاد یاد یه پسری افتادممن اینجوریم که دوست پسر جاست فرند دارم‌. یعنی یه چیز عادیه برام. بعد چن وق ...

بعد میگن تقصیر تو بود که وابسته ت شدم و اگه منو نخواستی باید میرفتی😐😐

اقاا خو یه حرف عادی میزدی چی میگفتم الکی بلاک میکردمم میگفتی من منظوری نداشتم هوا ورت داشت://

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱