2777
2789
عنوان

تعطیلات تموم شد چه حسی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 73 پست
دقیقا امتحانات 🥲

هعی

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوشحال دلم واس کارم تنگ شده خوش ب حالت میری خوابگاهبهترین روزای عمرم دوران خوابگاه بود

من خیلی دوس دارم خوابگاهو 

با اینکه وابسته ی خونه ام  ولی من وقتی رفتم خوابگاه یه ثانیه ام دلم تنگ نشد واسه خونه از بس که بچه ها باحالن و باهاشون خوش میگذره 🥺😍

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

هیچی

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
ناراحتم:) استرس دارم

دقیقا منم

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
بیشتر ببینید
تولد دوستت خوش گذشت ؟

آره خداروشکر خوب بود کلی رقصیدیم😍ارایشمم بد نشد زیاد🤭

مرسی که یادت بود قشنگم🥲💗

🔴درخواست ندید پلیییز،مخالفی ریپ نزن کاربر عزیز😃،نینی سایت شاید گاهی انرژی منفی بده اما برای من جای جالبیه، جاییه که خانوما کنار همن و از هر درس سخنی میگن،کاربرای اینجا بجز یه تعداد محدودی قلب سفیدی دارن و صمیمانه کمکت میکنن، و من همه کاربرارو به جز همون تعداد محدود دوست دارم🤌😁💗

بیشتر ببینید

واقعا استرس دارم چون قراره حجم زیادی از نهایی و کنکور و معدل رو تحمل کنم همین الان نشسته بودم گریه میکردم خیلی فشار تحصیلی روم هست 

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

بیشتر ببینید

چون از اول اسفند خودمونو تعطیل کردیم دوست دارم برم دانشگاه 🤣

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید