2777
2789

عزیزم اومدمنم خبرکن

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بگو خوابت و

ممنونم ازتون

خواب دیدم خروسی که تو خونمون هست صدا یه خروس دیگه میشنوه شروع به خوندن کرد بعدش از دیوار پرید رفت بیرون بعدش برامون مهمون غریبه اومد لباسشون خیلی قشنگ بود بعد هم خروس برگشت 

اون شب من کشف مطلب کرده بودم به نیت این که شخص خاصی آیا برمیگرده و باهاش ازدواج دارم یا نه اما نمیدونم  تعبیر خوابم چیه

بگو خوابت و

عزیزم میشه از منم بگی

توی خواب دیدم که هی ماهی ها خودشونو از تو آکواریوم مینداختن بیرون منم داشتم اونارو نجات میدادم آخرش انگار یه چندتاشون مردن

این خوابو چند بار تو جاهای متفاوت دیدم

عزیزم میشه از منم بگیتوی خواب دیدم که هی ماهی ها خودشونو از تو آکواریوم مینداختن بیرون منم داشتم اون ...

تو آدمی هستی که دوست داری به دیگران کمک کنی و این کار و می کنی ولی تا یه جایی ودیگه از دستت کاری بر نمیاد  احتمالا آدم خیر خواهی هستی 

تعبیر خواب خواب دیدم خروسی که تو خونمون هست صدا یه خروس دیگه میشنوه شروع به خوندن کرد بعدش از دیوار پرید رفت بیرون بعدش برامون مهمون غریبه اومد لباسشون خیلی قشنگ بود بعد هم خروس برگشت

تعبیر خواب شما می‌تواند به این صورت باشد:خواب دیدن خروس نشان‌دهنده بیداری، آگاهی و شروع‌های جدید است. صدای خروس دیگر ممکن است به تغییرات یا تحولات در زندگی شما اشاره کند. پرش خروس از دیوار و رفتن به بیرون می‌تواند نمادی از آزادی یا جستجوی فرصت‌های جدید باشد. مهمان غریبه با لباس‌های زیبا ممکن است نمایانگر ورود افراد جدید یا تجربیات تازه در زندگی شما باشد که می‌توانند خوشایند و مثبت باشند. بازگشت خروس نیز نشان‌دهنده ثبات و امنیت پس از تغییرات است. به طور کلی، این خواب می‌تواند نشانه‌ای از تحولات مثبت و فرصت‌های جدید در زندگی‌تان باشد

احتمالا برات یه خواستگار دیگه میاد و اون فردی که تو دوسش داری وقتی میبینه برات خواستگار اومده پا پی ...

مممنونم عزیزم جواب دادی 

معمولا از زندگی شخصیم تو فضای مجازی چیزی نمیگم بخصوص خاستگار تنها راه ارتباطمون فعلا مجازی هست یعنی نمیتونه از موضوع خاستگاری چیزی بفهمه 

موضوعی هم جالب اونا یه شهر دیگه هستن پس به نظرتون تو فکره پاپیش بزاره؟