2777
2789
مممنونم عزیزم جواب دادی معمولا از زندگی شخصیم تو فضای مجازی چیزی نمیگم بخصوص خاستگار تنها راه ارتباط ...

شاید تو فکش باشه ولی تا احساس خطر نکنه پا پیش نمیزاره و این خصوصیت همه ی مرداست . و اینکه چجوری بفهمه میتونه توسط خودتون به صورت غیر مستقیم گفته بشه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استوری . اون میبینه ولی ممکنه خاموش

خاموش منظورتون چی هست؟ 

بعد کاتمون دیگه اینستا آنلاین نشده یا اگر هم شده باشه من متوجه نشدم خودش میگفت براش مشکلاتی پیش اومده و فکر میکنه داره تاوان میده 

خاموش منظورتون چی هست؟ بعد کاتمون دیگه اینستا آنلاین نشده یا اگر هم شده باشه من متوجه نشدم خودش میگف ...

میتونم بپرسم چند سالشه و اینکه شما چند سالتونه ؟ و شغلش چیه ؟ 

من ۲۵ اون ۳۰ کارمند هست و فعالیت سیاسی هم داره

اگه گفته دارم تاوان میدم. و اینا و بخاطر این کات کرده پس قصدش جدی نبوده . یا قبلا بوده و چیزی نظرش رو عوض کرده البته اون چیز الزاما خود شخص شما نبوده آخه من نمونه اش رو دیده بودم که طرف رو میخواسته ولی بخاطر یه محدودیتی که پسره داشته بهونه آورده و جا زده 

من چون موضوع رو نمیدونم نمیتونم دقیق راهنمایی ات کنم 

اگه گفته دارم تاوان میدم. و اینا و بخاطر این کات کرده پس قصدش جدی نبوده . یا قبلا بوده و چیزی نظرش ر ...

درست حدس زدین قبلا خیلی جدی بود حتی قرار آخر خیلی پیگیر بود کی میایید ولی دقیقا بعد از قرار آخر نمیدونم چیشد سرد شد دیگه در آخرهم به خاطر یه سری محدودیت ها کات کرد

درست حدس زدین قبلا خیلی جدی بود حتی قرار آخر خیلی پیگیر بود کی میایید ولی دقیقا بعد از قرار آخر نمید ...

خوب یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم ولش کن چون واقعا سرانجام نداره . اگه کسی  ، یه نفرو واقعا بخواد کوه رو هم جابجا میکنه و کسی که برای یه محدودیتی ولت میکنه حتما روی تصمیماتش قاطعیت نداره و کلا آدمی هست که نمیتونه تصمیم بگیره 

خوب یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم ولش کن چون واقعا سرانجام نداره . اگه کسی ، یه نفرو واقعا بخواد کوه ...

ممنون عزیزم درسته خودمم همین فکر و میکنم ولی بدبختانه نتوستم ازش دل بکنم ...