2777
2789
عنوان

یعنی هیچ کس ف ال قهوه بلد نیست🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 80 پست

عاقا لطفا یکی هم ب نیت من قهوه بخوره و عکس بفرسته 

ب نیت آینده زینب 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه کامل رالطه عاشقاته ستاما برای تو کامل نبود ونزدیک این هست که کامل بشه توی فنجونت.ماه زمان رو نشو ...

یعنی چی مثلا؟

مثلا دارم کم کم میرم تو.رابطه عاشفانه؟

یا کم مونده ؟

به رفتن عادت کن!تموم میشه همه بودنا💔🍂🥀           کاربری دست دونفره❤️                                             💔🧑‍🦯meet you at the graveyard 

تعبیرش؟

نمیدونم عشق دلم من فقط میبینم بلد نیستم تعبیر کنم 😁

گوگل کن💋💋

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بیشتر ببینید
شکل قلب

اینم برای من دیدی؟؟؟؟؟

معنیش چیه اگر دیدی؟

توروخدا میشه بگی رشته ای که میخوام قبول میشم؟

و اینکه ماهی که دیدی و نصفه هست یعنی کم مونده برم با کسی تو رابطه؟

به رفتن عادت کن!تموم میشه همه بودنا💔🍂🥀           کاربری دست دونفره❤️                                             💔🧑‍🦯meet you at the graveyard 

سمت راست ب نیت کار سمت چپ ب نیت ازدواج

ازدواج داری دوتا بچه هم میاری اونا تا سیاه پایینو ببین اونا بچه ن ولی مغروری برای ازدواج اگه کسی ازت خواستگاری کنه بی اعتنا رد میشی عددو ننوشته یا من نمیبینم بگم چند تا وعده دیگه این اتفاق میفته برات .نیت کاریت جام تو دستته ببین از گوگل اینو یادم رفته کفشم هست یعنی موفقیت تو نیتی که کردی

نمیدونم عشق دلم من فقط میبینم بلد نیستم تعبیر کنم 😁گوگل کن💋💋

باش گلم 🌱❤️

ازدواج داری دوتا بچه هم میاری اونا تا سیاه پایینو ببین اونا بچه ن ولی مغروری برای ازدواج اگه کسی ازت ...

مرسی عشقم ارع مغرورم و خاستگار رد میکنم بنظرت گره یا طلسم تو کار و ازدواجم نیست؟