2777
2789

بچم ی وقتایی اذیت میکنه ب طوری واقعا دیوونه میشم اعصایم بهم میریزه

خیلی وقتا نفس عمیق میکشم مثلا جیغ نزنم ولی ی وقتایی هم عصبانی میشم بعد عصابانیت پشیمون میشم و دلم برا نینیم کباب میشه حس میکنم مادر خوبی براش نیستم ، عذاب وجدان میگیرم

کارای بچمم از قبیل جیغ فراوون و گریه های مداوم البته ن همیشع 

خیای ناراحتم

متاهل💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پیش مامانم میرم گاهیولی حالم ب شدت بده

درست میشه عزیزم ولی اصلا اصلا تنها نباش اصلا خدایی نکرده هنگ می‌کنی وسواس میشی اذیت میشی

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

کتک میزنه😳😳گناه داره من حتی داد نمیزنم سرش دلم نمیادهرچی اذیت بکنه

عروسِ خالم دیوونه بود کلا

بارها پسر خالمم کتک زده بود،دختره هیکلی بود،روی سینه پسر خاله م میشسته و مشت میزده تو سرش

یا مثلا در خونه رو قفل میکرده،کلیدا رو مینداخته تو چاه،تلفنارو هم میشکونده....نمیتونست ببینه پسرخالم با کسی ارتباط داشته باشه[از همون دوران عقد هم وقتی پسرخاله م محارمش رو میبوسید دعوا راه مینداخت]

یکبار رفته بودیم خونه شون،آسانسور خونی بود

فهمیدیم خانم موقع خروج پسرخاله م،پریده دستش رو گاز گرفته

به دخترش شیر نمیداد

فقط کتکش میزد

کلییی هم دوست پسر داشت

آشغال به تمام معنا بود،حالت جنون نداشت

۵۰۰تا مهریه ش بود،خونه و ماشین و صد و خورده ای سکه گرفت رفت دنبال هرزگیاش