2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این خانم مشکل روانی داره فقط دنبال بحث و فحاشیه

شما مشکل روانی و جسمانی داری

تو سایت ایرانی، با نت ایرانی، با زبون ایرانی 

نشستی داری بد ایرانی میگی؟ 

من اول نمیدونستم این کنایه هست 

مگ نجس بودن ب حرف شماست

عقل سلیم نشون میده نجس کسایی بودن که دختر زنده به گور میکردن و مفسدترین تو جهان بودن که اماما از اونجا شروع کردن به جمع کردن آشغالا 

اونوقت تاریخ ایران بر هیچ کسی پوشیده نیست

قدرت و دلاوری و روشنفکری ایرانی ها و وصیت پادشاههان ایرانی هنوزم به مغز خیلی از شاهزاده ها و پر مدعاها نمیرسه... 

بعد شماهایی ک خودتونو جر دادین ک بگین خلیج واسه ماست، میاین اینجا واق واق میکنید و توهین میکنید؟ 🤣

تنها عرب زبانی که واسه ما عزیزه، عرب های عزیز ایرانی ان... 

نه اعراب جاهلی مثل شماها

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بیشتر ببینید
😂😂بیخیال...دهن به دهن نذار...

سالهاست دهن به دهن نزاشتیم که الان تو کشور خودمون باید این همه توهین بشنویم دیگه

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم" •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بیشتر ببینید
تو به یه کشور فحاشی کردی اشکالی نداشت؟سعی نکن عرب های هموطن من رو با خودت همراه کنی نمیتونی خب نمییی ...

پروفایل جدید مبارک😂❤

هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.          حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

بیشتر ببینید
هذنی عدهن عقده عل عرب چبحهن ویع

عربی صحبت میکنید؟

هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.          حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

بیشتر ببینید