2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تبریزلیم ☺️☺️لحجز ارومیه لحجه سیندن اوخشور

یو ارومینن زنجانین لحجه سی چوخ فرق الیر ،ارومیه لحجه چوخ سیزی لحجه یزه ییر

البته بیز استان زنجانین کیخ زنجانین ازونون کی دویلوک

نی نی یار انگار بدش نمیاد این داره به یه قوم فحاشی میکنه

تو به یه کشور فحاشی کردی اشکالی نداشت؟سعی نکن عرب های هموطن من رو با خودت همراه کنی نمیتونی خب نمییییییییتونی

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بیشتر ببینید
صلی الا سترکه تاپیک حالا میترکه😁

چرا؟

دعوا شد؟😐💀

اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                 حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑         منم‌ کوروش‌و‌ پادشاه‌ جهان‌ به‌ شاهی‌ من‌ شادمان‌ مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

بیشتر ببینید
شما همه چی توهین می بینید

اره آفرین تو که اینو میدونستی چرا این کلمه رو به کار بردی؟

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بیشتر ببینید