2777
2789
عزیزدلی شما هموطن عزیز ❤️❤️🥰🥰منم از اون دامن های رنگارنگ شما خیلی خوشم میاد و رقصتون هم خیلی باحال ...

قربونت برم

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو مریضی باید دست عربها بیفتی تا پاره ات کنن

من با عربها مشکلی ندارم تا پاره ام کنن یا من توهینی به اونها بکنم با دهن دریده هایی مثل تو مشکل دارم برامم فرقی نداره از چه قومی باشی

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بیشتر ببینید
تو دیکشنری میگه نوشته شبتون بخیر زرتشتیان که چیزی بدی نگفته که

از قدیم تا الان به کنایه از این کلمه استفاده میشده و عربای کشورای دیگه برای توهین به ایرانیا از این کلمه استفاده میکردن ‌و حتی تو سریال سقوط هم بود...معنیش نجس بودنه...

عقاید من خلاف چیزیه که جامعه قبولش داره .

دیکشنری لازم نداره عزیزمن نوشته مجوس دیگه ضمنا یک نگاه به پست های بعدیش هم بندازین بد نیست

اره دارم میبینم توهین کرده

الان تیکه تیکه ش میکنم

ولی الان برام سواله گوگل میگ مجوس یعنی زرتشتیان

این فهش نیست که

مگ شما میگید معنیش چیه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بیشتر ببینید