2777
2789
عنوان

حس ششم نمیخواین بیاین تا جایی که بتونم جواب بدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 221 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام 

یه چند تا نشون ازم میگی 

بعد لطف کن بگو حس محمدرضا به زهرا چیه؟ازدواج دارن؟

اگر نه زهرا با چجور آدمی ازدواج میکنه؟شغلش و ویژگی های ظاهری و اخلاقیش؟

ممنون برا حاجت رواییت حمد خوندم.

عزیزم مستقل میشم و تو راهی که دارم میرم موفقیت دارم ؟ درمورد ازدواجم چی فکر می‌کنی ؟ با چه فردی؟چه زمانی؟ سنتی هست یا عاشقانه ؟  

خواهش میکنم جواب بده 🥲 هر چیزی که حس می‌کنی بگو خیلی خستم 

@ملودی20  

در حقت بدی کرده و خورش میدونه اینوپیام صدرصد تا ۸روز

گلم خیلی ممنون تنها حس ششمی بودی که چیزای بیخود نگفتی ۳ تا صلوات دیگه فرستادم انشالله حاجت روا بشی 

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا واسه رسیدن به عشقم دعا کن خیلی دارم از دوریش اذیت میشم خیلی دلتنگشم🥺 تونستی یه صلوات بفرست لطفا به منم بگو منم از ته دل دعات کنم💞

فزدا جوابتو میدم عزیزم

اسی بمن گفتی فردا جوابتو میدم ندادی. خواهش میکنم جوابم بده

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 10سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

بیشتر ببینید