2777
2789

تو سایت lms ذانشگاهمون بودم بعد داشتم سایتو چک میکردم بعد تو قسمت کلاس ها ک میری لیست  بچهای کلاس میارع . من و روی اسم بچها میزنی یه گزینه ازسال پیام داره و یه گزینه درخواست افزودن ب مخاطبین ک درخواست بدی باید طرف تایید کنه تا بتونی اضافش کنی. من میخواستم این درخواست ب رفیقم بدم اشتباهی دستم رفت روی اسم یکی از پسرای کلاس و دیگه دقت نکردم اشتباه وارد شدم و به اون درخواست دادم و هرکار کردم لغو زدم بازم درخواست براش ارسال شد.ابروم رفت

هرچند بااین پسرع فقط یه کلاس مشترک چون اون این درس افتادع و برداشته و دراصل ترم بالاییم حساب میشع . ولی بدبخت مبشم. تو پیام بعد میگم چرا

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

من خودم تقریبا مذهبیم.ولی بنطرخودم خیلی نه.

چادرم و خب سعی میکنم تو نماز جماعت شرکت کنم و چندبار تو دوره های فرهنگی سیاسی شرکت کردم توی دانشگاه و یبارم از طرف دانشگاه رفتیم مشد چون فعال فرهنگی بودیم البته من مسئول کاروان چون میشناخت میدونست علاقه دارم گف برم مشد وگرنه من تا قبل فعالیتی نداشتم و بیشترچون تشویق کنه گف برم.

خلاصه این پسره تو همه این جاها ک گفتم بودع و ازین پسرا مذهبیع.

من اونو مبشناسم اسمش اینا ولی نمیدونم اون اسمم اینا میدونه یانه.اگر بقهمه ک من بودم ابروم رفته ممکنخ فک کنه غیرمستقیم دارم نخ میذم. خصوصا ک لااین توضیحاتی ک‌بهتون گفتم درباره خودم و اینکه چ‌جاها منو دیده واقعا بد میشه برام.

بنظرتون فردا زنگ بزنم پشتیبانی و اگر نشد کاری کنن تو همون سایت پیام بدم و عذرخواهی کنم و بگم اشتباهی بوده؟

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
گفتی لایکم کن حال ندارم منتظر بمونم

گفتم عزیزم

واییییی

گفتم

گفتم عزیزم

استاتر به نظر من تو‌همون سایت برو بهش پیام بده و بگو معذرت میخوام دستم خورد میخواستم به دوستم پیام بده و ابن حرفا

با توجه به این که مذهبی هستی حرفت راحت قبول میشه

عقاید من خلاف چیزیه که جامعه قبولش داره .

استاتر به نظر من تو‌همون سایت برو بهش پیام بده و بگو معذرت میخوام دستم خورد میخواستم به دوستم پیام ب ...

بنظرتون قبلش با پشتیبانی سایت تماس نگیرم؟

بعد اکر نسد کاری کنم پیام بذم

جرم که نکردی تقدیر بوده ولش کن بزا ببینیم چه عکس العملی نشون میده😂

فمینیست منطقی💜ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه، من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه.، به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد

بیشتر ببینید
جرم که نکردی تقدیر بوده ولش کن بزا ببینیم چه عکس العملی نشون میده😂

نهه به عنوان فردی ک یخورده مذهبیم بیشتر وجهه بدی داره😂فقط بش میگم اشتباه شدع😂😂

خواهرم اخه میخاد چ تقدیری باشه؟😂

جزاینکه تو گنذ زنی ماهرم😂