2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همیشه خودت کد بزنچن روز پیش رفتم فروشگاه دیدم بعضیا داشتن با کالابرگ خرید میکردنفک کنم دهک ۱ تا چهار ...

ما ام دهکمون پایین بود اخه

حالا بریزن تا کی وقت داریم خرید کنیم 

چون الان خریدامون کردیم 

مگه هر دهک تو یه تاریخه؟؟؟؟؟ وای ما نمیدونستیم اینو خوب الان تاریخاش میگی شما

ماه پیش اینجوری بود از یازدهم دهک اول تا سوم رو دادن تا ۱۵بعد دهک چهار رو دادن تا بیست و پنج...به ما فک کنم ۲۷دادن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
ما ام دهکمون پایین بود اخهحالا بریزن تا کی وقت داریم خرید کنیم چون الان خریدامون کردیم

فک کنم تا بیست روز یا یه ماه وقت باشه دقیق نمیدونم

ولی ناراحت شدم رکب خوردی

کاش وقتی گفت کالابرگ ندارین،خریداتو میذاشتی میگفتی فک میکردم کالابرگ ریختن

خریداتو میذاشتی میومدی

بدون خجالت

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
تا کی وقت خرید داریم چون ما خریدامون کردیم میخام ببینم تا کی وقت داریم

اینو نمی‌دونم...اون دفعه که گفتن یه ماه وقت هست بازم بپرسید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
فک کنم تا بیست روز یا یه ماه وقت باشه دقیق نمیدونمولی ناراحت شدم رکب خوردیکاش وقتی گفت کالابرگ نداری ...

عب نداره خریدای مورد نیاز بود ولی مثلا ممن مرغ بسته بندی نمیخرم یه کم گرون شد .. وگرنه یخچالم خالی بود برای همین پرسیدم تا کی وقت هست بزارم اینا تموم بشه بعد مجدد برم فروشگاه