2777
2789

نشنیدم تا حالا.....شاید به این خاطره که گرما ضربان قلب رو بالا میبره...

ولی اینو شنیدم که یه دفعه نباید رفت زیر دوش آب سرد

❌️🚫⛔️⛔️لطفا در تاپیک هام پست نذارید.چون شاید بعدا بخوام پاک کنم.ممنونم.⛔️⛔️❌️🚫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من مشکل قلبی دارم دکتر چیزی در این باره نگفت بهم 

خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

بیشتر ببینید

حوصله ندارم مسیرشو تایپ کنم اما حمام طولانی  و داغ وپربخار برای بیمار قلبی  بیمار ریوی بیمار تحت شیمی درمانی بیمار آسمی  بیمار فشار خونی ووو سم هست و جونشون به خطر میفته 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

حوصله ندارم مسیرشو تایپ کنم اما حمام طولانی و داغ وپربخار برای بیمار قلبی بیمار ریوی بیمار تحت شیم ...

من چرابرخی اوقات حتی ظرفم میشورم اب میخوره حالم بدمیشه تپش قلب میگیرم

یدفعه بریم چی میشه

شوک وارد میشه به بدن دیگه...من دوست دارم آخر حمام با آب سرد دوش بگیرم‌...منتها کم کم آبو سرد میکنم تا بدنم به سرماش عادت کنه.....تو این روزها که هوا گرمه خیلی میچسبه بعدش تا چند ساعت گرمای هوا اصلا اذیت نمیکنه...

❌️🚫⛔️⛔️لطفا در تاپیک هام پست نذارید.چون شاید بعدا بخوام پاک کنم.ممنونم.⛔️⛔️❌️🚫

یعنی چ شوکی عزیزم میشه بگین

من دکتر نیستم گل اینم از سایتی خوندم که میگن مثل ترسوندن هست که درجش خیلی بالاتر هست بدن کشش نداره تموم میکنه 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

من چرابرخی اوقات حتی ظرفم میشورم اب میخوره حالم بدمیشه تپش قلب میگیرم

اگه اضافه وزن داری رفعش کن 

اگه امکان داره ویزیت متخصص ریه متخصص قلب و متخصص غدد برو 

اضطراب هم ظرفیت تنفسی رو کاهش میده 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟