سلام بچه ها. من خیلی وقته عاشق یک پسره ای شدم. حدود ۱ ساله. من ۲۳ سالمه اون ۲۵.
پسر خوبیه ولی پسری نیست که خیلی توی فضای مجازی باشه وضع خود اش و خانواده اش خوبه کارمند شهرداریه کلی کارگر زیر دستشه. ولی کلا ۳ ماهه گوشی اندروید گرفته یک برنامه ایتا هم بیشتر نداره. ولی اصلا خسیس نیست. کلا پسر پیگیری نیست. کل پیگیری اش اینه که ۱۰ روز یا یک هفته ۱ بار یک زنگ بزنه یا آدمو دعوت کنه کافه. وقتی هم حضوری میبینمش جوری رفتار میکنه و زبون بازه که آدم حس میکنه واسش یک فرشته است. یا همیشه میگه آدم نامزدی مثل تو داشته باشه دیگه هیچی نمیخواد توی زندگی. از طرفی منم کارمند بانکم وچند تا خواستگار دارم. همه جوره از طرف مادرم سرزنش میشم که چرا خواستگار ها رو رها کردم. دوست دارم این پسرو فراموش کنم تا میام یکم بهش سرد میشم یا زنگ میزنه یا پیام میده از طرفی پسر خوبی هم هست هم خونواده اش هم خودش پسر ساده ای عه و کمی مذهبی.
منم دوست ندارم هعی بهش زنگ بزنم و پیام بدم که انگاری من از درد بی کسی آویزون اش شدم یا مثل این دختر بی کس و کارا هعی بهش بگم تکلیف من چیه و ... .
اون روز توی کافه بودیم یک کارگراش بهش زنگ زد گفت پولمو کارت به کارت کن. اونم گوشی شو بهم داد گفت میتونی همراه بانک مو فعال کنی که نخوام هر دفعه برم عابر بانک گفتم باید بری بانک گفت نمیتونم مرخصی بگیرم و ...
حالا از بانک بهش پیام بدم شماره حساب تو بفرست که فعال کنم زشته؟ وقتی خودش پیگیر نشده؟ کلا میگم پسر پیگیری نیست در صورتی که مثلا وقتی زنگ میزنه آدمو دعوت میکنه جوری رفتار میکنه که مثلا اگه یک سوال کوچیک ۱۰ روز پیش پرسیده بودم یا کاری خواسته بودم انجام بده انجام داده و اومده.
اصلا جوری وابسته اش شدم که رفتارم مثل بچه ها شده. نمیدونم چرا این یکی بدجوری به دلم نشسته. نه خیلی خوشگله نه وضع شون از ما بهتره. ولی نمیدونم چرا. چجوری فراموشش کنم😭😭