عزیزم شما با توجه ب شخصیت ایشون میتونی قطعا از چندتا راه وارد شی
ولی مسئله اینه من جزئیات رو زیاد نمیدونم ک بتونم از همه جنبه ها راهکار بدم
اما یکی از راهایی ک بنظرم با این اطلاعاتی ک دادی میشه انجام داد ک به خواستت برسی اینه ک اولا سنگاتو با خودت وا بکنی
یعنی چی؟ یعنی اینکه میگی از پسره سرتری از نظر نالی و چیزای دیگه
پس بهش با دقت فک کنی اگه خانوادشو نمیشناسی بیشتر سوال کنی دفعه های بعد ک دیدیش بیشتر بشناسیشون خانواده خیلی مهمه شما اصن اینجوری در نظر بگیر با دو نفر داری ازدواج میکنی یکی خودش یکی خانوادش اصلا اغراق نمیکنم
وقتی اینو در نظر گرفتی سبک سنگین کن ایا بعدها مایه شرمت خجالتت اذیتت آینه دق ات و هر مشکلی از طرفشون ک احتمال نیدی و برات مهمه ک خانواده همسر ایندت داشته باشن اگه ندارن میتونی کنار بیای یا خیر!!!! جواب اینارو قبل هر چیزی بهشون برس
بعد میرسی ک کمبود های شخصیتی خود فرد جدا از علاقه ای ک داری ببین چقد با چیزی ک مبخوای فاصله داره یا اصن شاید نداره!
وقتی همه اینا برات دقیق واضح روشن شد
با طرف صحبت کن و بگو که خانوادت حد و مرزهایی دارن و بهشون گفتی و میخوان تکلیفمو با خودم روشن کنم و بیشتر از این احتمالا نشه ما دیدار کنیم چون دیگه لزومی نداره در صورتی ک اگر نتیجه گرفتیم بدرد هم نمیخوریم اگر هم نتیجه مثبتی داره زود باید تصمیم بگیرم ک ی مقدار رسمی تر بشه و برسه به مرحله در جریان بودن خانواده ها تا انشالا یکی دو ماه بعد نتیجه کلی ک ایا به ازدواج برسیم یا خیر
و چون من کسی هستم ک موافق ازدواج سنتی نیستم در حال حاضر فلانی و فلانی و... ک خواستگارمن رو رد کردم و این قضیه باعث فشار بیشتر از خانوادم شده
نظر شما راجب این صحبت های من چیه؟