2777
2789
عنوان

زشته به این بهونه پیام بدم بچه ها بیاید نوشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 28 پست
متاسفم ولی ایشون حتی بویی از یه رابطه سالم نبردهدرستع کار و اینا داره ولی وقت برای پارتنرش هم باید ب ...

منم دوست دارم کات کنم و ازش جدا بشم. اما آخه چطوری وقتی یک هفته است زنگ و پیام نداده من آنقدر به هم ریختم. چجوری یکهو فراموشش کنم. اگه هم بهش بگم میخوام ازت جدا بشم. تا ۱ ماه همه چی خوب و عالی میشه و دوباره بعد اش همین آش و همین کاسه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه تاپیک بود خانمه چند سال از ازدواجش میگذشت، داستان زندگیشو گفته بود شرایط آشنایی و رفتاراشون خیلی شبیه مورد شما بود،  نمیدونی چی به روزش اومده بود🥲 بنظرم اینو از ذهنت بیرون کن هیچ نکته مثبتی نداره

یعنی نمیشه درستش کرد؟ با یک حرفی یا کاری؟

مگر اینکه بهش عشقت رو اعتراف کنی، حالا یا قبولت می کنه یا رد، اینجوری از لای در موندن خیلی بهتره، البته یه حالت سومی هم هست که اینطور مردا استفاده می کنن ممکنه بهانه بیاره و الکی چند سال زمان بخره بعدا هم پشیمون بشه

یه تاپیک بود خانمه چند سال از ازدواجش میگذشت، داستان زندگیشو گفته بود شرایط آشنایی و رفتاراشون خیلی ...

به نظرت چطوری ازش جدا بشم؟ یک قرار باهاش بزارم و بهش بگم یا همینطوری منم بی محلی کنم بهش؟

به نظرت چطوری ازش جدا بشم؟ یک قرار باهاش بزارم و بهش بگم یا همینطوری منم بی محلی کنم بهش؟

من بودم بهش نمیگفتم ،یه مدت بی محلی کن سعی کن بهش فکر نکنی ببین چی میشه شاید شماهم چون حس میکنی یکم متفاوته خوشت اومده ولی بنظرم امکان داره اونی که فکرمیکنی نباشه،

ببین اون کاربره هم مدام خودش دنبالش رفته بود پسره هم خییلی سطحش پایین تر بود ولی بعدش کاری باهاش کرده بود که دیگه حتی روش نمیشد طلاق بگیره چون انتخاب سفت و سخت خودش بوده

عزیزم شما با توجه ب شخصیت ایشون میتونی قطعا از چندتا راه وارد شی 

ولی مسئله اینه من جزئیات رو زیاد نمیدونم ک بتونم از همه جنبه ها راهکار بدم 

اما یکی از راهایی ک بنظرم با این اطلاعاتی ک دادی میشه انجام داد ک به خواستت برسی اینه ک اولا سنگاتو با خودت وا بکنی

یعنی چی؟ یعنی اینکه میگی از پسره سرتری از نظر نالی و چیزای دیگه

پس بهش با دقت فک کنی اگه خانوادشو نمیشناسی بیشتر سوال کنی دفعه های بعد ک دیدیش بیشتر بشناسیشون خانواده خیلی مهمه شما اصن اینجوری در نظر بگیر با دو نفر داری ازدواج میکنی یکی خودش یکی خانوادش اصلا اغراق نمیکنم 

وقتی اینو در نظر گرفتی سبک سنگین کن ایا بعدها مایه شرمت خجالتت اذیتت آینه دق ات و هر مشکلی از طرفشون ک احتمال نیدی و برات مهمه ک خانواده همسر ایندت داشته باشن اگه ندارن میتونی کنار بیای یا خیر!!!! جواب اینارو قبل هر چیزی بهشون برس

بعد میرسی ک کمبود های شخصیتی خود فرد جدا از علاقه ای ک داری ببین چقد با چیزی ک مبخوای فاصله داره یا اصن شاید نداره!

وقتی همه اینا برات دقیق واضح روشن شد 

با طرف صحبت کن و بگو که خانوادت حد و مرزهایی دارن و بهشون گفتی و میخوان تکلیفمو با خودم روشن کنم و بیشتر از این احتمالا نشه ما دیدار کنیم چون دیگه لزومی نداره در صورتی ک اگر نتیجه گرفتیم بدرد هم نمیخوریم اگر هم نتیجه مثبتی داره زود باید تصمیم بگیرم ک ی مقدار رسمی تر بشه و برسه به مرحله در جریان بودن خانواده ها تا انشالا یکی دو ماه بعد نتیجه کلی ک ایا به ازدواج برسیم یا خیر

و چون من کسی هستم ک موافق ازدواج سنتی نیستم در حال حاضر فلانی و فلانی و... ک خواستگارمن رو رد کردم و این قضیه باعث فشار بیشتر از خانوادم شده 

نظر شما راجب این صحبت های من چیه؟

و در اخر توصیم ب شما مراجعه ب یه نشهور خوب ازدواجه بهتر میتونه کمکت کنه تصمیم درست بگیری عزیزم

و اینکه وقتی پسره نظرشو گف با توجه به نظرش باید صحبت رو کنترل کنی ک کاملا ب جواب نهاییت برسی

و بهش بگو دلیل دیدارهای ما اشنایی بیشتر بود درسته بنظرم ما تا اینجا این مرحله رو تموم کردیم و بنده از شما چیز بدی ندیدم حالا شمارو نمیدونم اگر اینطوره به خانواده ها سریع اطلاع بدیم و اگر نظر شما راجب بنده اینطور نیس پس لزونی به ادامه دیدار ها نیست

نه عزیزم قرار نزار صبر کن خودش ک اومد گف ببینیم همو اینارو بهش بگو وگرنه بنظرم شما پا پیش نزار

اینم گوشزد کن بهش ک دختری با چهارچوب های خاص خودتی و ادامه دادن این اشنایی بیشتر از این به طور غیر رسمی صلاح نمیدونی 

مشتری بانک این جور فکری نمیکنه

آره عزیزم.ولی کلا تصمیم گرفتم بهش زنگ نزنم.خودش که یک بار زنگ زد و قرار گذاشت همونجا همه چیز و بهش بگم و تمومش کنم. و اصلا بهش فکر نکنم. خودش خواست پیگیری کنه مثل بقیه خواستگار ها بیاد جلو