2777
2789
عنوان

من خیلی ترسو شدم

495 بازدید | 62 پست

همش اضطراب دارم .وسواس فکری هم دارم میترسم از خونه میرم بیرون و تو خیابون کنترلم از دست بدم و کار زشتی انجام بدم 

از جاده و ماشین و مسافرت هم میترسم. میترسم تو جاده از ترس زیاد سکته کنم

روانشناس و روانپزشک هم رفتم بهم گفتن با ترس هات روبرو شو،ولی همون اول مسافرت وحشت میکنم و تا مرز سکته میرم و به خانواده میگم برم گردونن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ترس برادر مرگه 

نمیری هم بدنت داغون میشه 

نکن خواهرم برو مشاور و هرچی گفت عمل کن 

مرگ هروقت خدا بخواد میرسه چه بری مسافرت چه نری 

سوالی درمورد سرپرستی گرفتن فرزند دارید درخواست بدید ♥️🌱

ترس برادر مرگه نمیری هم بدنت داغون میشه نکن خواهرم برو مشاور و هرچی گفت عمل کن مرگ هروقت خدا بخواد م ...

آخه تو مسافرت وحشت زیاد میکنم و دست خودم نیست

مشاور هم همش میگه برو سفر و با ترست روبرو شو.آخه چطور برم وقتی همون اول راه سکته رو میزنم و تا پای مرگ میرم

آخه تو مسافرت وحشت زیاد میکنم و دست خودم نیستمشاور هم همش میگه برو سفر و با ترست روبرو شو.آخه چطور ب ...

نمیمیری برو 

سوالی درمورد سرپرستی گرفتن فرزند دارید درخواست بدید ♥️🌱