2777
2789

اون منو دوست داره اما من باهاش فقط دوست هستم 

همیشه یازده دوازده شب پیام میده 

یه بار ازش پرسیده بودم شبا کی میخوابی معمولا 

میگفت دوازده نیم اینا 

دارم احساس میکنم که سرگرمی قبل خوابشم 

به نظرتون چی بهش بگم 

که ضایع نباشه نمیخوام فکر کنه برام مهمه یا کاراشو زیر نظر دارم یا ناراحتم که شبا قبل خوابش پیام میده 

ولی میخوام بهش بگم ببینم چی میگ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کسی که دوست داشته باشه به هرحال در طول روز چند دقیقه ای زمان داره بهت پیام بده نه قبل خواب چون همه قبل خواب دیگه کاری ندارن انجام بدن

حتی میتونی کاملا مستقیم بگی حرکتت زشته و اصلا بزار بفهمه تو فهمیدی قرار نیست غیر مستقیم بگی

خب جواب پیامشو نده

نه الان ک فهمیدم ذیگ نمیدم شبا 

چی بهش بگم مثلا یگم یه چیزی فهمیدم هر روز سر یازده دوازده پیام میدی نظمی که داری باحاله 

میخوام به روش بیارم ببینم چی میگ

نه الان ک فهمیدم ذیگ نمیدم شبا چی بهش بگم مثلا یگم یه چیزی فهمیدم هر روز سر یازده دوازده پیام میدی ن ...

بگو چرا مثل مردای متاهل ساعت ۱۲ وقتی زنت خوابید پیام میدی. با شوخی شروع کن

کسی که دوست داشته باشه به هرحال در طول روز چند دقیقه ای زمان داره بهت پیام بده نه قبل خواب چون همه ق ...

اره دقیقا 

نه نمیخوام فکر کنه مثلا خوشم میاد ازش و حساس شدم و اینا 

چه جوری بهش بگم چی بگم ؟