2777
2789

من اگر برگردم عقب هیچ وقت ، هیچ وقت بچه خونگی نخواهم بود چون بزرگ‌ترین ضرر رو توی زندگی امثال من کردیم و خواهیم کرد 

هرچی افراد شبیه به خودم رو نگاه میکنم میبینم هممون توی یک شرایطیم

اما دوستان و اطرافیانی که مدام هر هفته یک دوست پسر داشتن و باهاش انواع روابط رو داشتن و صدها نفر رو امتحان و بالا و پایین کردن الان بهترین شوهر ها و نامزد و .. رو دارن 

کسایی رو میشناسم‌که با ده ها نفر شمال و جنوب و از این‌مهمانی یه مهمونی بودن یکی رو دارن که حلوا حلواشون داره میکنه 

از طرفی میبینم دختره کسی که میشناختیم مست وسط استخر بین پسرا دست به دست میشد و‌ فیلمش هم پخش شد نامزدش الان بهترین پسره که حلقه ی میلیاردی براش خریده

هرچی سعی کنی سالم و آروم زندگی کنی بدبخت تری و تا آخر عمرت همونجوری میمونی

و انتخاب هیچکس نیستی چون اهل هیچکس نیستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روابط آزاد رو قبول ندارم چون به هر حال بخوایم وجدان و ارزشمونم کنار بزاریم باز خونواده یقه آدمو میگیره. ایناییم که میبینی اینجورین خونواده شون سخت نمیگیره مایی که خونواده ی سخت گیر داریم خودمونم بخوایم اینجوری باشیم بعدا گیر میوفتیم. من خودم نمیتونم حتی نصف عکس صورتمو بزارم تو پروفایلم چه برسه این کارا

و خب اره

معلوم نیست به شانسه یا چی واقعا

منم خودم نمیدونم دیگه...بنظرم هر کس راهه خودشو میره که از نظر خودش درسته و سره باوراش میمونه

خدایا قربونت برم❤ ناامید نکن دلی که امیدش تویی:) 
چندسالگی به این نتیجه رسیدی؟ من متاسفانه دیگه خیلی دیر به این نتیجه رسیدم🥲 جوونیم رفت

۲۶-۲۷ سالگی برای من دیگه دیر شده همه ی خوبا اکثرا برداشته شدن هرکسی مونده یا حداقل به تور‌ ما  میخوره واقعا یک مشکل بزرگ داره