2777
2789
عنوان

کاش منم مثل بقیه دخترا زرنگ‌ بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 80 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

و خب ارهمعلوم نیست به شانسه یا چی واقعامنم خودم نمیدونم دیگه...بنظرم هر کس راهه خودشو میره که از نظر ...

والا منم اهل این چیزا نیستم ولی هر دختری مثل خودم توی فامیل و آشنا میبینم اینجوری هستیم‌ ولی اون مدلی ها ماشالله چه زندگی و آدمایی پیدا کردن 

بعد هم خواهرم 

زرنگی به این نیست ها 

این همون زندگی نکبت بار هست که فقط و فقط به دست آدم های بی عقل ساخته میشه 

زرنگی یعنی داشتن سیاست و یک زندگی شرافتمند...!

الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

نمیدونم بهم برخورد انگار ب من گفتی چون منم اکس داشتم....تو چرا رل نمیزنی خو؟

ای بابا با تو نبودم که 😅😅 همه از این چیزا داشتن دارم میگم آدمای افراطی توی روابط و زندگی های آزاد 

خب میدونی اخه میگم‌که آدم درست حسابی نیست اصلا 

بعد هم خواهرم زرنگی به این نیست ها این همون زندگی نکبت بار هست که فقط و فقط به دست آدم های بی عقل سا ...

من خودم آدم مقیدی هستم ولی دلم گرفته از این همه بی عدالتی فکر کنید امثال من بخاطر افرادی که اینجوری هستن مدام طرد بشن

ای بابا با تو نبودم که 😅😅 همه از این چیزا داشتن دارم میگم آدمای افراطی توی روابط و زندگی های آزاد ...

میدونی چرا اونا کیس خوب گیرشون میاد چون اخلاق مردا دستشون اومده....شماهم فهمیدی ولی دیر فهمیدی متاسفانه ....البته من خاله هام همشون دیر ازواج کردنا مثل تو بودن الان 40 سالشونه تاه میخوان حامله شن....از این لحاظ دردسر داره