2777
2789
عنوان

لاین ناخن یا مژه

129 بازدید | 20 پست

آزمون وکالت دادم قبول نشدم پارسال امسال انگیزم رفته کلا میخام برم آرایشگری ب نظرتون لاین ناخن خوبه یا مژه کدوم هزینه کم میخاد و پولسازتره ؟ میترسم برم کلی هم هزینه و وقت صرف کنم نتونم مشتری جم کنم بچه ها میشه بیایین نظراتونو بگین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برو چیزی ک بقیه نمیرن . الان همه یا مژه ن یا ناخن همه م مشتریاشونو جمع کردن . من شخصا دیگه حاضر نیسم ناخن کار ده سالمو ول کنم ریسک کنم برم جای دیگه 

برو زبان روسی یا چینی یاد بگیر 

برو برنامه نویسی و طراحی سایت یاد بگیر ‌ 

برو تعمیرات موبایل یاد بگیر  و هزاران مورد دیگه

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
نظریه نامحبوب من مسلمان:هیچکدوم لاینی برو که تو غسل نکردن کسی شریک نباشی کراتین خوبهمیکاپ تتو

بخوای حساب کنی تتوعم خوب نیست تو اسلام البته . اونم‌میگن کراهت داره و فیلان  و اینا

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
بخوای حساب کنی تتوعم خوب نیست تو اسلام البته . اونم‌میگن کراهت داره و فیلان و اینا

هیچکس همچین حرفی نزده

تتو مانع آب و وضو و غسل نیست 

زیر پوسته

من به شخصه از تاتو سنگین مثل تتلو یا اینایی که کل بازو هاشونو میزنن متنفرم و حس خلافکاری و ابتذال میدن

و اصلا زشته خوشگل نیست 

پوست صاف قشنگو خراب میکنن

ولی تتو مینیمال و مفهومی خیلی قشنگه 

در کل بحث من غسل بود که مشکل شرعی نداره نه انتخاب شخصی افراد که تتو بزنن یانه🤍

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!

من هم تتو دارم هم ناخن مشکلی هم ندارم مهمم نیس برام این نظرات🫶🏻

من فقط اون شبهه رو توضیح دادم با کسی کاری نداشتم

بهرحال امیدوارم همه آدمای خوبی باشن فارغ از دین 

کسی که بقیه رو اذیت و ازار نکنه زندگی رو برده

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!