2777
2789

مگه خدا نگفته با هرکس مثل خودش همسر میدیم؟

من انقدررررر همه جااااا دیدم که آدم های خوب همسرهای بد و آدم های بد همسرهای خوب نصیب شون شده

چرا خدا به این حرفش عمل نمیکنه؟

بنظرت چرا تو جامعه یه سری ها پولدارن یه سری حتی تو خرج ماهشون هم موندن؟

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرت چرا تو جامعه یه سری ها پولدارن یه سری حتی تو خرج ماهشون هم موندن؟

این مورد و خود آدم ها هم می تونن درست کنن

مثلا توی تاریخ حاکمانی بودن که از پولدارها گرفتن دادن به فقیرها و عدالت و ایجاد کردن

ولی مورد همسر و به نظرم خدا قسمت میکنه چون آدم قبل ازدواج هیچ شناختی از طرفش نداره

بشدت تکذیب میکنم به خوبان برای خوبان اعتقاد دارم

ی دهه 60بیش فعال مادر ستا بچه که یکیش هنوز تو دلمه.      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

بیشتر ببینید
ازدواج انتخاب ادماس! مگه خدا شوهر یا زن رو میذاره تو سینی میفرسته دم خونه ادم؟

کاملا مخالفم

انسان تا یه جایی می تونه تحقیق و پرس و جو کنه و با طرفش رفت و آمد کنه ولی از یه جایی به بعد دست به دعا میشه و میگه خدایا من تلاشم و کردم بقیه اش و سپردم به تو

و بعد هز ازدواج در کمال تعجب می بینه طرفش از این رو به اون رو شده و اصلا اونی نبوده که نشون میداد

در حالیکه خدا می تونست سنگ بندازه جلوی پاش تا اون دوتا به هم نرسن

بشدت تکذیب میکنم به خوبان برای خوبان اعتقاد دارم

عزیزم یه دختر میشناسم دوران مجردی باحجاب و نماز خون و حتی به مردها نگاهش میفتاد عذاب وجدان می گرفت حتی نوک انگشتشم نزاشت به مردی بخوره

زمان ازدواج تحقیق کرد و کلی دعا و راز و نیاز و به خدا گفت خدایا ازدواجم و به تو میسپرم

شوهرش یکی از آب دراومد که همه جوووورررره رابطه رو تجربه کرده بود یعنی با هررررر مدل زنی رابطه داشته و بعد ازدواج هم ادامه می داد

چرا؟

عزیزم یه دختر میشناسم دوران مجردی باحجاب و نماز خون و حتی به مردها نگاهش میفتاد عذاب وجدان می گرفت ح ...

خودتی؟ محاله کسی به خدا بسپاره بد از اب دربیاد 

ی دهه 60بیش فعال مادر ستا بچه که یکیش هنوز تو دلمه.      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

بیشتر ببینید
خودتی؟ محاله کسی به خدا بسپاره بد از اب دربیاد

با من درد و دل می کرد و با گریه این حرفا رو میزد

می گفت همیشه توی قنوت نمازهام فقط می گفتم خدایا اگه قرار خوشبخت بشم حتی سنگ هم جلوی پام قرار گرفت خودت جور کن اگه قراره بدبخت بشم خودت سنگ بنداز جلوی پام و نزار این ازدواج جور شه

با من درد و دل می کرد و با گریه این حرفا رو میزدمی گفت همیشه توی قنوت نمازهام فقط می گفتم خدایا اگه ...

من نه اون خانم رو میشناسم و نه از گذشتش مطمعنم همین طور همسرش 

شما هم با حرف ی نفر به ایهای خدا شک نکن و خودم همیشه سرنوشت خودم جلو جشمامه و به این جمله ایمان دارم 

بیشتر ببینید

و اینگه خدا قرار نیست با میکروفون راهنمایی کنه عقل داده و نشانهارو نشون میده اینکه طرف منتظر معجزه باشه که واقعا سنک بیوفته جلو پاش عاقلانه نیست 

ی بنده خدا هست الان نامزده میشه دوست خاهرم 

خاهرم روانشناسه بارها بهش تذکر داده راجبش ولی گوش نمیده این ادم فردا روز از خدا شاکی میشه خب خدا خاهرمو گذاشت جلو روش تا بهش بگه وقتی گوش نداد تقصیر خدا چیه؟ 

بیشتر ببینید