2777
2789
عنوان

چرا همیشه خوب ها قسمت بدها میشن بدها قسمت خوب ها

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 18 پست
من نه اون خانم رو میشناسم و نه از گذشتش مطمعنم همین طور همسرش شما هم با حرف ی نفر به ایهای خدا شک نک ...

من ولی باهاش بزرگ شدم و کااامل میشناسمش

با حرف یه نفر هم به این نتیجه نرسیدم زیاااااد دیدم و شنیدم

بین خانواده، فامیل، دوست، آشنا دیدم که زن های با حیا مردهای کثیف قسمت شون شده و مردهای سر به زیر و دیدم که زن های سلیطه نصیب شون شده و حتی شنیدم هز این موردها

دوستم یبار می گفت که یکی از دوستاش بی حجاب و کلللی دوس پسر داشته و شوهر سر به زیر نصیبش شده و خیلی جاها هم خوندم داستان زندگی آدم ها رو

بالا گفتم کسانی هم هستن که خوب ها به خوب ها و بدها به بدها نصیب شده که شما هم جزو اون موردهای کم پیدا هستین

ولی بیشترررر زن و شوهرها برعکس هستن

و اینگه خدا قرار نیست با میکروفون راهنمایی کنه عقل داده و نشانهارو نشون میده اینکه طرف منتظر معجزه ب ...

گفتم که طرف کلللییی تحقیق کرده و کلی رفت و آمد و گفت و گو کرده 

یعنی همه جا وقتی اون پسر و می بینن به زنش میگن واقعا پسر گلی نصیبت شده در حالیکه اونا هیچکدوم شون از باطن زندگی پسره خبر ندارن که بدونن اون پسر گل نیست بلکه کللللی کثافت کاری داشته و داره

اولش کلی تلاش کرد و بعد از اینکه کلی تحقیق کرد و راهنمایی خواست آخرش به خدا متوسل شد و گفت خدایا من تلاشم و کردم بقیه اش و به تو سپردم

انصافا خدا در مورد ازدواج به حرفش عمل نمیکنه و توجیه پذیر نیست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این مورد و خود آدم ها هم می تونن درست کننمثلا توی تاریخ حاکمانی بودن که از پولدارها گرفتن دادن به فق ...

درسته که همسرو ما انتخاب نمیکنیم اما خدا میدونه همونم من و تو میبینیم ، نامزدیم میریم میایم اونم خودمون درست میکنیم 🖐

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

درسته که همسرو ما انتخاب نمیکنیم اما خدا میدونه همونم من و تو میبینیم ، نامزدیم میریم میایم اونم خود ...

در مورد پول و ثروت همه نمی تونن درست کنن فقط حاکمان می تونن درست کنن حالا که فکر می کنم می بینم خدا در مورد پول و ثروت هم عدالت و رعایت نکرده و عده ای رو پولدار و عده ای رو فقیر آفریده

حتی دوران نامزدی هم نمیشه طرف و شناخت

من همسرم دوران نامزدی با ادب ترین آدم بود ولی بعد از ازدواج رکیک ترین حرفا رو زد