2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو واسه پیدا کردن شغل تلاش کن همزمان شکرگزاری کن از ته قلبت ، مثلا بگو خدایا شکرت که فلان شغل خوب دا ...

بله مچکرم

ببخشید ای دوره های آقای عرشیانفر و امیر شریفی و عباسمنش نیاره تهیه کنم ؟

أللَّھُـمَ‌؏َـجِّـلْ‌‌لِوَلیِڪْ‌‌ألْـفَـرَج🌱🤍  /  آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها:)✨️
بله مچکرمببخشید ای دوره های آقای عرشیانفر و امیر شریفی و عباسمنش نیاره تهیه کنم ؟

نه بنظرم. فقط روزانه ۱۰ دقیقه بشین یه جا از ته قلبت واسه هرچی که به نظرت میاد شکر کن. تا ۴ روز اینکار باعث میشه ۴۰ درصد سیستم ایمنی بدنت قوی تر شه. کافیه فقط شکرگزاری که میکنی از ته قلبت باشه ینی فقط زبانی نباشه و واقعا شکرگزارش نباشی. 

:)

نه بنظرم. فقط روزانه ۱۰ دقیقه بشین یه جا از ته قلبت واسه هرچی که به نظرت میاد شکر کن. تا ۴ روز اینکا ...

بله ممنونم بابت توضیحاتتون 💙

ببخشید شما نتیحه ای هم گرفتید؟

أللَّھُـمَ‌؏َـجِّـلْ‌‌لِوَلیِڪْ‌‌ألْـفَـرَج🌱🤍  /  آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها:)✨️
بله ممنونم بابت توضیحاتتون 💙ببخشید شما نتیحه ای هم گرفتید؟

اره من اتفاقا واسه شغل بود پیدا کردم دو تا. ی بار چند بار در روز حتی میگفتم خدایا شکرت واسه لباسام.  سه تا شلوار لی برام هدیه اومد.

اره من اتفاقا واسه شغل بود پیدا کردم دو تا. ی بار چند بار در روز حتی میگفتم خدایا شکرت واسه لباسام. ...

چه خوبب🌱

چه خوبب🌱

فقط کافیه تلاش کنی و شکرگزاری همزمان. از معجزه ش دهنت باز میمونه. مثبت اندیشی سمی نکن. مثبت اندیشی سمی از تعادل خارج شده. بعد من آدم منفی نگری بودم ولی با شکرگزاری آدم مثبت تری شدم. از چیزهای کوچیک مثل سبزه در اومده از کاشی هم لذت میبرم

فقط کافیه تلاش کنی و شکرگزاری همزمان. از معجزه ش دهنت باز میمونه. مثبت اندیشی سمی نکن. مثبت اندیشی س ...

ببخشید شما سابلیمینال هم انجام دادید؟