2777
2789

چقدر میخوای هزینه کنی چون اگه دوربین خیلی برات مهمه اس ۲۴ اولترا بگیر فقط نزدیک ۱۰۰ تومنه در ضمن با اجازه ات دوستان کنکوری و پشت کنکوری به تمامی سوالات شما پاسخ داده میشود بیاین تاپیک اخرم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چقدر میخوای هزینه کنی چون اگه دوربین خیلی برات مهمه اس ۲۴ اولترا بگیر فقط نزدیک ۱۰۰ تومنه در ضمن با ...

نه اینقدر پول ندارم متاسفانه میخاستم ایفون درحد نو بخرم ولی میگن دردسر،دار برنامه هاش پولی هست و ـــ

ولی اولترا میگن بهتره حالا دودلم نمیدونم چیکار کنم در حد ۳۵میتونم هزینه کنم

نه اینقدر پول ندارم متاسفانه میخاستم ایفون درحد نو بخرم ولی میگن دردسر،دار برنامه هاش پولی هست و ـــ ...

پس باید قید دوربین خوب رو بزنی چون گوشی خوب داریم تو این رنج ولی دوربین خوبی داشته باشن نه

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید
نه اینقدر پول ندارم متاسفانه میخاستم ایفون درحد نو بخرم ولی میگن دردسر،دار برنامه هاش پولی هست و ـــ ...

در حد 35 

A35 میتونی بگیری که اتفاقا گوشی خوبیه

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید
بزن گوگل بصورت مقایسه ببین کدوم بهتره برات

خیلی زدم تحقیق کردم  ولی اولترا میگن خوبه

feهم هست سامسونگ ولی میگن باطریش داغ میکنه و شارژ زود خالی 

دوربینشم بدک نیست ولی درحد اولترا نیست