2777
2789
عین خاهر شوهر موذی منه

تو اینستا دیدم به اینکار میکن درستکاری روانی 

یعنی طرف با نهایت ارامشو سیاست اذیتت میکنه تا عصبی بشی بعد که ناراحت شدی حرفی زدی میندازه گردن تو که رفتارت بده

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید
تو اینستا دیدم به اینکار میکن درستکاری روانی یعنی طرف با نهایت ارامشو سیاست اذیتت میکنه تا عصبی بشی ...

وای اره منم مادرشوهر و خاهر شوهرم اینطورن . خدا لعنتشون کنه 

تیا : چشمان   دام : مادرم ♥

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو اینستا دیدم به اینکار میکن درستکاری روانی یعنی طرف با نهایت ارامشو سیاست اذیتت میکنه تا عصبی بشی ...

بخدا منک دیگه خسته شدم از رفتارای خواهرشوهرم نمیدونم از رو حسادته یا چی؟!

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

وای اره منم مادرشوهر و خاهر شوهرم اینطورن . خدا لعنتشون کنه

خدا اگاه به همه ظالمان هست یه روزی باید جواب پس بدن 

من اکثر وقتا تو مشکلات حقو به عروس میدم چون عروس تو خانواده شوهر تکه و دفاعی نداره .باقی ادما پشت همن و نیروشون بیشتره 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید
حالا شماخوبه خواهرشوهرت بی احترامی کرده من رفته بودم سیسمونی خواهر زاده آن، خواهرشوهر خواهر زاده ام ...

من حامله بودم مادرش وخواهراش دعواراه انداختن هیچ وقت یادم نمیره چه استرس ودعوایی

اینجا جرا همچنان گروه خانوادگی دارید!؟؟!؟

آخرین گروهای ما تو وایبر بود😄

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید

بگوش تو به برادرت تبریک بگو 

بیشتر ببینید

برا من بارها اتفاق افتاده هم مادرشوهرم و هم خواهرشوهرم بهم بی احترامی کردن

من فقط سکوت کردم

و الان خیلی پشیمونم بابت سکوتم 

باید از زندگیم حذفشون می کردم

چون عقد بودیم نمی خواستم گزک بیفته دست مادرشوهرم رابطه ام با شوهرم رو بهم بزنه

ولی پشیمونم باید حذفشون میکردم

هر وقت یاد کاراشون می افتم آتیش میگیرم

به همسرم هم میگم

میگه حق با توئه ولی هیچ وقت قطع رابطه نکردیم و این اذیتم میکنه

2سال دوران عقدم آتیش ریختن تو وجودم

الان که عروسی کردیم اومدیم سر خونه زندگیمون دستشون از همسرم و خط دادن بهش کوتاهه

ادای آدم خوبارو در میارن و همین عذابم میده

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بیشتر ببینید

اسی انقدر از خواهرشوهر زخم خوردم که اینی که گفتی هیچ بود درمقابلش 

بیشتر ببینید
من یبار خواعر شوهرم حرف رسوند . پنج ساله نذاشتم پاشو خونمون بزاره هیچوقت جایی محلش نمیذارم یبار نگفت ...

اون چی شما رو دعوت میکنه که برید خونش؟ 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بیشتر ببینید