2777
2789

موجودی هم هرچقدر میگیرم نیومده خوب

گردش حساب از عابر بانگ گرفتم تو اون تاریخ پول نیومده

حالا طرف میگه زدم امروز رفته بانک پرینت عکس داده ک پول زده اسم اینا هست

من چ کنم کسی میدوونه

خودت برو بانک 

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شاید پایا یا ساتنا کرده یکم طول میکشه تو حسابت بیاد بعداز یک روز نیومد خودت برو بانک پیگیری کن حتما

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
شاید پایا یا ساتنا کرده یکم طول میکشه تو حسابت بیاد بعداز یک روز نیومد خودت برو بانک پیگیری کن حتما

و ببین از حساب طرف پول کم شده یانه این خیلی مهمه

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
یک روز ببشتر هست پول زیاذی هم نبوده اخهپایا اینا نمیدونم از عابر زده

پس برو بانک گردش حسابش رو چک کن ببین اون مبلغ از حسابش کم شده 

عصر زده ن رسید نفرستاد میگه عابر رسید ندادالان پرینت حساب فرستاد ک‌تو برگه انتقل ب من هست

۷۲ ساعت که گذشت پیگیری کن شاید برگشت خورده باشه