2777
2789

دوستان من یک ماه و نیم نزدیک دوماه میشه دستگاه IUD داشتم رفتم دکتر درآورد چون خون ریزیم اینا زیاد شده بود خیلی اذیت شدم

بعد از خروج دستگاه پریودم به این صورت بود که دقیقا اول ماه رمضون لکه بینی داشتم تا سه چهار روز و بعدش پریود شدم 

و الان باید پریود میشدم ک نشدم

برای جلوگیری هم خیلی حواسمون بوده

بنظرتون بعد از خروج دستگاه این بی نظمی تو پریود ب وجود اومده یا خدایی نکرده باردارم😑

خیلی استرس دارم جرات نمیکنم تست بدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

طبیعی دیگه

گلم با روش طبیعی نمیتونی بگی که خیلی حواستون بوده باردار نشی

اگه واقعا قصد نداری به بارداری باید دو روش همزمان استفاده کنید

و این هم بدونید همه ی خانم ها

جلوگیری از بارداری وظیفه مرد هست حالا به هر روشی که میتونه باید اوووون جلوگیری کنه نه خانم و اگه دقت کنید روش های مردان بی ضرر تر از روش‌هایی هست که خانم ها انجام میدم اعم از قرص، دستگاه و ...

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
گلم با روش طبیعی نمیتونی بگی که خیلی حواستون بوده باردار نشیاگه واقعا قصد نداری به بارداری باید دو ر ...

یعنی چی؟اقایون بجز روش طبیعی به چه روشی میتونن جلوگیری کنن

ما قبل از پسرمون ۴سال طبیعی جلوگیری کردیم بعد از دنیا اومدن پسرم رفتم دستگاه گذاشتم ۳سال و نیم دستگاه داشتم ولی خیلی اذیت شدم الان دوماهه دراوردم دستگاه خیلی اذیتم کرد الان نمیدونم چیکار کنم فعلا دوسه سال نمیخوام باردارشم

یعنی چی؟اقایون بجز روش طبیعی به چه روشی میتونن جلوگیری کننما قبل از پسرمون ۴سال طبیعی جلوگیری کردیم ...

عزیزم جلوگیری وظیفه مرد هست به هزاران دلیل که یکیش سلامتی خانم هست که خودت داری میگی با دستگاه چقد اذیت شدی و قرص باز یجور هورمون رو بهم میریزه . بستن لوله یه جراحی؟سنگینه و ...

مرد با کاندوم میتونه به راحتی این کار رو انجام بده هم بهداشتی و هم مطمئن 

یا وازکتومی کنه راحت با نقاهت کم و بی دردسر

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
عزیزم جلوگیری وظیفه مرد هست به هزاران دلیل که یکیش سلامتی خانم هست که خودت داری میگی با دستگاه چقد ا ...

کاندوم ک واقعا من بدم میاد

وازکتومی هم مگه دائمی نیس؟چون ما یدونه دیگه هم نی نی میخوایم ولی فعلا نه دوسه سال دیگه