2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم ان شاالله قسمت همه

مبارکت باشه عزیزم به سلامت بغلش بگیری.. با این حس قشنگت میشه واسه منم دعا کنی خیلی وقته منم منتظرم🥺🙏

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
بیشتر ببینید
من دنبال باردارا میگردم بهم روحیه بدن،دوروزه فهمیدم منم نی نی دارم یهوویی ،اصلا امادگی نداشتم

انشالله سلامت بغلش میگیری بسپار دست خدا صدای قلبش بشنوی دلت میره واسش.. میشه واسه منم دعا کنی خیلی ساله منم منتظر دومی هست خیلی سال ها😭دخترم ارزوش خواهرشدنه.. همه دوستاش خواهربرادر دارن تو مدرسع هر روز میپرسع انقد دعا میکنه و من فقط شرمندشم.... میشه منم خواهرانه دعا کنین شاید یکی تون دعاش گرفت در حقم

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
بیشتر ببینید
انشالله سلامت بغلش میگیری بسپار دست خدا صدای قلبش بشنوی دلت میره واسش.. میشه واسه منم دعا کنی خیلی س ...

وای منم یه دختر هشت ساله دارم جرات بچه ی دوم نداشتم یهویی اومد باورم نمیشد،پیشگیری داشتیم

انشالله سلامت بغلش میگیری بسپار دست خدا صدای قلبش بشنوی دلت میره واسش.. میشه واسه منم دعا کنی خیلی س ...

من به دخترم همیشه مزایای تک فرزندی هم میگفتم ،با خودم میگفتم شاید دیگه بچه نخوام این بچه دلش نخواد

وای منم یه دختر هشت ساله دارم جرات بچه ی دوم نداشتم یهویی اومد باورم نمیشد،پیشگیری داشتیم

نه حالا ما از اول میخاستیم نی نی🥺.. دخترمو زود حامله شدم.. ولی برای این خیلی ساله🥺

بیشتر ببینید