2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 48 پست

جوابش که اومد لایکم میکنی ببینم؟

خر ذوق میشم وقتی میبینم یکی نی‌نی داره🤩

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزم

امیدوارم یه نی نی نپل ومپلی خوجل لوپ گلی باردارباشی به نیت مثبت بودن بارداریت صلوات می گم ..شماهم اگرمثبت بودفاتحه ای نثارشادی پدرم که خادم آقاابالفضل بود بخون ..چون خواستم برات دعاااکنه ❤️🤲

امیدوارم یه نی نی نپل ومپلی خوجل لوپ گلی باردارباشی به نیت مثبت بودن بارداریت صلوات می گم ..شماهم اگ ...

قربونت برم حتما. ان شا الله روزی خور سفره حضرت ابوالفضل باشن روحشون شاد

قربونت برم حتما. ان شا الله روزی خور سفره حضرت ابوالفضل باشن روحشون شاد

سلامت باشی ..ممنون ازدعای خیرت دوست عزیز

خواهرم هفت سال باردارنمیشد پدرم گفت متوسل شوبه آقاابالفضل ...خواهرم خواب دید بودکلی پسربچه بغل پدرمه ..به ایشون گفت لطفا یکیشوبده به من ..پدرم گفت به یه شرط ..گفت چه شرطی ..گفتش اسمش روبزارحسین..خداروشکر الان پسرش دانشجویه واسمش حسینه❤️

امیدوارم این اتفاق زیبا توزندگیت بیوفته وجمعتون سه نفره بشه🥰

سلام مجدد خدمت دوستان عزیزم من نمیدونستم چطور باید عکس بزارم ولی جواب تست بارداری ام اومد خداروشکر الحمدلله مثبت بود همچین لحظه ای رو برای تموم چشم انتظاران ارزو میکنم. مرسی از همراهی تون

سلام مجدد خدمت دوستان عزیزم من نمیدونستم چطور باید عکس بزارم ولی جواب تست بارداری ام اومد خداروشکر ا ...

عزیزززم مبارکت باشه قدمش پرازخیروبرکت وروزیش فراوان ..به سلامتی بغلش کنی👨‍👩‍👦