2777
2789

برای عید موندن اونجا بعد بهش گفتم خب کی میری شهرتون یعنی اون یکی خونه اصلیشون گف فضول ما نباش باشع اصن هنگ کردم من دلم تنگ میشد درست صحبت نکردیم این چند وقت دوس داشتم بره خونشون همه چی به روال قبل برگرده بعد یهو اینجوری گف اصلا شوکه شدم گفتم درست میگی ببخشید من دخالت کردم تا ده سال دیگه بمون کاریت ندارم ولی واقعا ناراحت شدم شما بودین ناراحت نمیشدین دوستم منظورم پارتنرمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یادم افتاد راهنمایی بودم بعد با دوستم‌صمیمی بودم ولی اون فقط منو برای بعضی اوقات میخواست همیشه جلوی بقیه خوردم میکرد،منم بچه بودم وابسته دوستیمون بودم،یه بار اومد مدرسه مامانش کتکش زده بود گوشه لبش زخم بود و برام تعریف کرد،بعد با فرداش هی قربون صدقه مامانش میرفت بهد منم گفت ااا آشتی کردین؟آخه قربون صدقه اش میری،با یه لحن بدی تو چشمان نگاه کرد و گفت مامانمه خب آخه تو چقدر فضولی،خیلی ناراحت شدم ولی دفعه بعد تلافیشو سرش درآوردم هر چند بهش گفتم تلافی اون کارت بود ،برگشت بهم گفت چقدر عقده ای هستی 🥲

نمیدونم چرا اینجوری باهام حرف زد

هر دلیلی هم بوده باشه کارش زشته

یه مدت محلش نذار اصلا 

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد