2777
2789
عنوان

مامانا این بچه مشکلش چیه بنطرتون

127 بازدید | 15 پست

بچه ای ک تا بهش سلام می‌کنی اخم می‌کنه فقط با مامانش حرف  میزنه دختره. ۳ ساله ایناست باهاش صحبت می‌کنی فقط یا اخم نگات می‌کنه گاهی هم دستش رو میاره ک بزنتت🫤 بنطرتون لوسع؟

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حتمازیادتوخونه بوده بابچه های دیگه معاشرت نکرده واینکه توگوشی،وتلوززون برنامه هایی میبینه که مناسب س ...

نمیدونم شاید یکم بد اخلاقع

مامانش فقط به فکر خوابش بوده

باید ببرن تو جمع و دوست پیدا کنهباید اونقدر ببرن تو جمع حتی اگه جیغ و داد بکنه باید عادت کنه

ماهم یکی داریم تو این محله بچه کلاس پنجمه هنوز روش نمیشه جواب سلام کسی رو جواب بده بیش از حد خجالتی عه نمیتونه تو جمع باشه

همش تو خونه بوده مامانشم فقط به فکر غذاش

حتی اون بچه نمیتونه بره سوپر یه چیزی بخره وایه خودش نمیتونه یه جمع و تفریق انجام بده 

هم هول میشه هم کندی مغز داره

میگه میترسم تا کوچه بغلی برم حتما باید یکی باهام باشه

حتی یه بار داشتم با مامانش اومده بودن کوچه ما من و مامانش باهم حرف میزدیم پسرا هم جلوی کوچه فوتبال میکردن به مامانش گفت من دستشویی دارم بیا بریم خونمون مامانش گفت خودت برو بچه هم گفت میترسم پسرا دارن فوتبال میکنن میترسم توپ بزنه بهم🤦🤦🤦

اونقدر وضع اون بچه خرابه یعنی یه بار یدونه گیره مو از دستش افتاد جلوی پاش شروع کرد به گریه کردن مامان گیره م افتاد گیره هم جلوی پاش بود

مامانش فقط به فکر خوابش بودهباید ببرن تو جمع و دوست پیدا کنهباید اونقدر ببرن تو جمع حتی اگه جیغ و دا ...

وای این اینجوری نیست عصبیه بیشتز

خداروشکر که اینجوری نیستاگه عصبی باشه مطمئن باشید در آینده یا لوس بار میاد یا خودخواه

بنظر منم بیشتر خودخواهه و لوس تا خجالتی