2777
2789

مثلا یکی تاپیک زده شوهر از سرکار اومد خیلی خسته بود سلامم نکرد

بعد ی چنتا میاین میرزن داخل تاپیک میگن که آره شوهرت بهت داره خیانت میکنه برو طلاق بگیر برو مهریه بزار اجارع و...

یا یکی تاپیک میزنه رلم امروز خیلی کار داشت نتونست بهم پیام بده بعد دوباره ی چنتایی میریزن تو تاپیک که فقط باید کات کنی😐

واقعا نمیفهمم مه چرا اینجوری میکنن انگار عقده ای هستن😂

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون جاشون نیستن

وقتی جای کسی نیستی خیلی راحت میتونی طلاق بگیر یا چیکار کن برو و..

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید

عقده ای نیستن ...بنظرم ۸۰ درصد تجربه ش و داشتن...هیچوقت بیدلیل کسی نمیاد نظر بده ...من خودم شخصا قضیه خیانت خیلی وقتها تایید میکنم ولی هیچوقت پیشنهاد طلاق ندادم و نمیدم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید
والا من تاپیکا هر کدومو چک میکنم مامان دوتا بچه ان با جاریشونم مشکل دارن

اینکه آدم با کسی مشکل داشته باشه غیر طبیعی نیست اینکه با اولین مشکل قید همه چیز رو بزنه نشونه کم تجربگیه

«همه عشقی چون رومئو و ژولیت می‌خواهند، بدون آن که بدانند این عشق فقط ۳ روز دوام داشت و جان ۶ نفر را گرفت!

اینکه آدم با کسی مشکل داشته باشه غیر طبیعی نیست اینکه با اولین مشکل قید همه چیز رو بزنه نشونه کم تجر ...

کاری ندارم میگم همچین کم سنم نیستن

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

کاری ندارم میگم همچین کم سنم نیستن

آره خب من یه جاری دارم نزدیک 60 سال سن داره نوه اش الان سن ازدواج رسیده ولی قد یه بچه 5 ساله عقل نداره

«همه عشقی چون رومئو و ژولیت می‌خواهند، بدون آن که بدانند این عشق فقط ۳ روز دوام داشت و جان ۶ نفر را گرفت!

بیشترشون خیلی رویا پرداز هستن😂💔

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

من و شوهرم یه 3 سالی میشه بهم سلام نکردیم!!

مثال زدم😂