2777
2789

۲۵ سالمه تا به این سن هیچوقت به طور جدی وارد رابطه نشدم و از کسی خوشم نمیومد تهش به خودم اومدم دیدم از یه شخص تروما زده خوشم اومده که قبل از من عاشق دو نفر دیگه بوده و هر دونفرم بهش ضربه زدن و دوست نداشت که با من باشه الان هر کاری میکنم از کسی واقعا خوشم نمیاد و حس میکنم واقعا اون ایده آل ترین شخص میتونست برای من باشه چه از نظر شغلی چه از نظر قیافه و قدو قواره اصلن حس میکنم برای من ساخته شده بود و بی دلیل تو مسیر من قرار نگرفت وگرنه چرا باید بعد این همه سال این آدم تو مسیرم قرار بگیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه نفر دیگه سر راهت قرار میگیره باز و قبلی یادت میره

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید
چرا

چون دچار رابطه سمی میشدی 

نباید بگی که ایده ال من بود 

باید ایده ال هم باشید ! 

ایشون ضربه دیده بود فرد الان ضربه دیده هست که مسلما همه تجربه های هوکناک شو سر تو اعمال میکرد .. 

یا مودی مودنشو

🩰🌞🐰

اصلا بهش فکر نکن چون تنهایی و قبلا رابطه ای به اون صورت نداشتی هی به این فکر میکنی ولی اگر یه گزینه دیگه داشته باشی این اصلا به چشم نمیاد به قد و هیکل نگاه نکن طرف بمب ساعتیه بعد دوتا رابطه شکست خورده نیاز به چندین ماه زمان داره که دوباره وارد این فضا بشه الان خودشم با خودش اوکی نیست چه برسه به شما

خب دلایل زیادی وجود داره یکی اینکه اون نیمه تاریک وجود تو را پر میکنه در واقع تروماهاش تروماهای تو را ارضا میکنن واسه همین بهش جذب میشی و لزوما خوب نیست بعدا ممکنه بیشتر اسیب ببینییکی از دلایل دیگه هم اینه ک مدت طولانی کسی را نداشتی و جذابیت و خیجان بهت داده ب خودت فرصت بده زمان می‌بره تا حل بشه برای من بیش از دو سال زمان برد ولی بعدش درسهای ارزشمندی گرفتم صبور باش 

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔نخاهم زیست

بیشتر ببینید

خیلی شبیه منی.منم ینفرو دوس داشتم خیییییلی زیاد،الانم دارم

بعد گفت که شرایط ازدواج نداره.امامگه میشه بیخیالش شم؟

امروز همکارم میگفت جواب مثبت بده به خواستگارت موقعیتش خ‌وبه،گفتم اصلن حرفشم نزن نمیتونم به یکی دیگه فک کنم چع برسه ازدواااج