به خودم و همه کس و کارم فحش میده،دهن بینه،مقایسه میکنه،تحقیر میکنه،توهین میکنه،تهمت میزنه،خسیسه شدیداااا،منت میزاره،استرس شدید میده،حتی یه چی بشکنه کلی استرس و دعوا و فحش و بحث میکنه،فقط نگاه میکنه بقیه چیکار میکنن چی میگن،حمایت نمیکنه،محبت نمیکنه،پول نمیده،جنسی کلا ضعیفه،زجر میده،دهن و زیر بغل و بدنش بو میده،کثیفه.خودخواهه،مردمو خوشحال میکنه زنشو زجر میده،دروغ میگه،خیانت کرده،الانم شاید میکنه خدا میدونه.تو جمع هیچکاری واسه زنش نمیکنه یا دفاعی نمیکنه که نگن از زنش میترسه یا بهش رو میده. باید چیکار کنم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی!!