به خودم و همه کس و کارم فحش میده،دهن بینه،مقایسه میکنه،تحقیر میکنه،توهین میکنه،تهمت میزنه،خسیسه شدیداااا،منت میزاره،استرس شدید میده،حتی یه چی بشکنه کلی استرس و دعوا و فحش و بحث میکنه،فقط نگاه میکنه بقیه چیکار میکنن چی میگن،حمایت نمیکنه،محبت نمیکنه،پول نمیده،جنسی کلا ضعیفه،زجر میده،دهن و زیر بغل و بدنش بو میده،کثیفه.خودخواهه،مردمو خوشحال میکنه زنشو زجر میده،دروغ میگه،خیانت کرده،الانم شاید میکنه خدا میدونه.تو جمع هیچکاری واسه زنش نمیکنه یا دفاعی نمیکنه که نگن از زنش میترسه یا بهش رو میده. باید چیکار کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داشته باشمم فایده نداره.نه شرایطشو دارم نه جرئتشو.یه ماه دیگه میشم ۳۰ تمام
جرئت بچه دار شدن و گرفتار کردن بیشتر خودتو داری ؟ بیخیال بابا یکم هم آدم دو دو تا چهار تا کنه خوبه... برو دنبال کار و مهارت... بری خونه ی مردم رو تمیز کنی شرف داره به این زندگی
دوستان نمیشه قضاوتش کرد شاید شرایط جدا شدن رو نداره ،
اما فکرت خیلی اشتباهه که میخوای برای این آقا بچه بیاری تصمیم خودت هست تو ،توی این زندگی هستی شاید اگه بچه بیاری درست بشه انشالله هرچی صلاحته پیش بیاد برات
خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بیکسی های خود عادتکردهایم،نیمهشبها تا سحر بهغصهخلوتکردهایم،بیوفایی در مرام ما نمیگنجد ولی....... بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!