2777
2789
عنوان

خانماااا اون خانومه چی شد خبری ازش نیستااا

| مشاهده متن کامل بحث + 10906 بازدید | 210 پست
یعنی دفاع کرد ازش؟😐الان میخونم

نه دفاع نکرد میگف من نیستم ولی خودشه 

دو ماه پیش فردای روزی که البالو خانوم تعلیق شد باهاش برخورد داشتم هرچی از دهنش دراومد به همه و من بدون هیچ اتفاقی گفت 

الانم که هی ریپ میزدم هیچی نمیگف انگ فیکی به بلفی و اوپرا و... داد منم تا گفتم فزوعی شروع کرد ریپ زدن 

سراغ همه داره میره بلفی هم تهدید کرده بوده می ترکوندش 

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                      با من در جهانی دیگر برقص 🫦🙂‍↕️       

نه دفاع نکرد میگف من نیستم ولی خودشه دو ماه پیش فردای روزی که البالو خانوم تعلیق شد باهاش برخورد داش ...

دیروز تهدیدم کرد سریع هم تاپیکش ترکید 

چقدر شخصیت پایینی داره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15905361/%D9%88%D9%84%D8%B9-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86 ...

عزیزم ایشون رو میشناسم زیاد اهل کارای ضایع و فیک نیست فک نکنم. 

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                      با من در جهانی دیگر برقص 🫦🙂‍↕️       

دیروز تهدیدم کرد سریع هم تاپیکش ترکید چقدر شخصیت پایینی داره

من ضایعش میکنم تو یه تاپیک دیگه تگ میکنه فحش میده😂😂😂

عزیزم ایشون رو میشناسم زیاد اهل کارای ضایع و فیک نیست فک نکنم.

نه اون elahe که نظر گذاشته تو تاپیک

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دیدم عزیزم همونو میگم حتی پروفایل هم خودشونه

نه اونم قبلا لو رفته

جدی؟ زیاد ایشونو اخه توجه نکردم وایسید برم نگاه کنم

از چند نفر تو تلگرام پول گرفته بود برای فا  ل

مطمئنی؟

بله من اینجا کاربری ها یادم میمونه که حتی کی چی گفته چه تاپیکی زده و ...

نه دفاع نکرد میگف من نیستم ولی خودشه دو ماه پیش فردای روزی که البالو خانوم تعلیق شد باهاش برخورد داش ...

عجب آدمیه داره جو کل سایتو بهم میزنه تعلیق نکردن کاربریاش خیلی عجیبه هرچند واسه بازدید سایت نفع داره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید