2777
2789
عنوان

من باز پنیک شدم دوباره پنیک خدایااا 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 72 پست
حالم بده دارم بدتر میشم نمیتونم نفس بکشم نمیتونم بلند بشم برم بیرون دارم خفه میشم دعا کن آروم بشم دع ...

از همینجا واست صلوات میفرستم تا حالت خوب بشه 

باشه؟؟؟

نگران هیچی نباش آروم چنتا نفس عمیق بکش بهتر میشی یا بگو کسی در اتاقت باز کنه یا پنجره رو باز کن هوا بیاد ب سروصورتت بخوره

عزیزم منم پانیک داشتم شدتش خیلیییی بود طوری که آمبولانس میومد منو می‌برد بیمارستان اونموقع نمیدونستیم پانیکه همه فک میکردن حمله قلبی بهم دست میده تمام تنم خورد میشد. دردی تو قلبم داشتم که انگار میخواست اون لحظه بلایی سرم بیاد نفسام سخت میشد کل تنم میلرزید دچار تهوع میشدم این حالت ۲۰ دقیقه طول می‌کشید هر روز دچارش بودم سر یک ساعت معین تمام این حالتا میومد سراغم

چندتا دکتر رفتم گفتن با قرص بهتر میشی اما من هیچ قرصی نخوردم فقط روی افکار و روحیه خودم کار کردم و دمنوش گیاهی خوردم. و خداروشکر دیگه  تمام شد 

خدایا ااااااااااا شکرت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیتونم دست خودم نیست 😭حالم بده دارم میمیرم خستم

تکرار کن با من

بلند بلند بگو من حالم خوبه

بگو سبحان الله

و حالا نفس عمیق بکش و چشماتو و ببند و فکر کن در یک جنکل بزرگی و بارون شدیدی داره میاد به ارانش فکر کن عزیزم

قول میدم هیچ اتفاقی برات نیفته

باید افکارت شناسایی کنی هروقت اومدن سریع قبل اینک پانیک بشی یا شدید بشه زود عوضشون کنی منم پانیک میش ...

من هر وقت حالم بده بیش از صدتا ویدیو غمگین آهنگ غمگین گوش میدم حالم بد میشه پنیک میشم 

یک‌شب‌بی‌صدا‌تر‌از‌همیشه‌همه‌راترک‌خواهم‌کرد:)️ 🖤

حالم بده دارم بدتر میشم نمیتونم نفس بکشم نمیتونم بلند بشم برم بیرون دارم خفه میشم دعا کن آروم بشم دع ...

ی تکه کاغذ بردار خودتو باد بزن هوا ب صورتت بخوره حالت بهتر میشه

عزیزم منم پانیک داشتم شدتش خیلیییی بود طوری که آمبولانس میومد منو می‌برد بیمارستان اونموقع نمیدونستی ...

منم این علائم هارو دارم

یک‌شب‌بی‌صدا‌تر‌از‌همیشه‌همه‌راترک‌خواهم‌کرد:)️ 🖤

من هر وقت حالم بده بیش از صدتا ویدیو غمگین آهنگ غمگین گوش میدم حالم بد میشه پنیک میشم

اون آهنگا رو پاک کن دیگ گوش نکن هروقت ناراحتی فیلم بزار نگاه کن 

همین پایتخت ببین یا فیلم های طنز رو تو گوشیت نگه دار تا حالت بد شد خواست شروع بشه بزن نگاه کن حواست پرت میشه

منم این علائم هارو دارم

اسی امشب پایتخت دیدم بهرام افشاری برگشته از فرداشب اونم هست دیشبم رحمت اون سنگ آکواریوم رو تو خشتکش بزور جا کرد 😂😂شلوارش خ خنده دار شده بود