2777
2789
عنوان

امشب مهمونی خونه ی یکی رفتم حس میکنم مزاحمشون بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 340899 بازدید | 1469 پست
ای باباباید ریشه یابی بشهاخه ظرف انقدر بمونه ک کپک بزنه؟؟؟بعد من تعجب میکنم همین یکماه پیش عید بود.ی ...

من و یادم زن عموی عزیزم انداختی 

ولی اون لباساش تمیزه 

چقدر جلوی شوهرم خجالت کشیدم وقتی رفتم خونه ش 

لعنتی پتو هاش بو میداد.  فرداش بلند شدیم جمع کردیم می‌گفت ول کنید این خونه جمع نمیشه  .😐😐 دخترش باورش نمیشد می‌گفت مگه میشه این خونه جمع بشه  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من حس میکنم قضیه ب قول دوستان مشکوکه 

محاله کسی معمون دعوت کنه بعد لباسا و رخت خوابشو پهن بزاره 

حتما ی بحثی چیزی بین خودشو شوهرش بوده خاسته از شوهرش انتقام بگیره 

یا مثلا شوهره ممکنه تعریف کسی رو کرده ک مثلا فلانی کدبانوعه یا تمیزه یا مرتبه یا مثلا منکنه گفته باشه از فلانی یاد بگیر  بعد بحث شده اینم خاسته جلوی همون طرف از شوهرش انتقام بگیره 

چون میگی شوهرش هم خبر نداشته این حتما خاسته تلافی کنه پاشده فقط غذا پخته 

شایدم مثلا شوهره گفته زنا تو خونه بیکارن مگه چیکار میکنن اینم خاسته یه هفته دست به خونه نزنه تا شوهره بفهمه اگر زن تو خونه نباشه خونه رو گند میگیره 

بهر حال خیلی علت هست ولی من حدسم اینه بین زن و شوهر از قبل به چیزی بوده 

خب بحثم پیش بیاد بالاخره پا نمیشه جلوی مهمون جمع کنه؟لباس زیرش روی مبل بود.کلی خرت و پرت دیگه بود من ...

احتمالا زن داداشته 

از لج لج بازی با شوهر

میم 🫶🏾🍫❤ 💋 جونم... عزیز مهربون راه دورم    __۱۴۰۴/۴/۴                                  تو ماه شبمی ...🌙🌠

بعد یه چیز جالب تر این کیس ما وسواس هم داره. مثلا اگه رفتی تو اتاقش واویلا میشه. اگه دست ب وسایلش زد ...

ای وای 

ایشون حتما حتمااا باید پیش تراپیست برن عزیزم

خواهش میکنم شما کمکش کن و ببرش. بزار نجات پیدا کنه 

میگم عزیزم این حجم از کثیفی واسه امروز و دیروز نبودحداقل واسه یه هفته بووود

یه جای کار میلنگه 

شوهرت بود؟

احتمالا از قصد کرده

میم 🫶🏾🍫❤ 💋 جونم... عزیز مهربون راه دورم    __۱۴۰۴/۴/۴                                  تو ماه شبمی ...🌙🌠

استارتر یه سوال برام پیش آمد 

همسر شما به این خانم محرم بود یا نامحرم؟ 

آخه گفتید لباس شلخته و موهای چرب و شلخته و لباس زیر روی مبل و از فامیل های همسر هم هست، من ذهنم رسید شاید خواهر شوهر باشه که محرمه ولی میگید خواهرشوهر هم ندارید و دوساله عروسی کرده 🤔

✅️🦋👌🍀

یاد یه بنده خدایی افتا‌م، خونه‌شون افتضاح بود، افتضاح، بچه کوچیک داشتن جلو چشم خودم پسر بچه بدون پوشک تو کل خونه میدوید و جیش میکرد، من ۱۲-۱۳ ساله بودم، گفتم ببرم بشورم بچه رو؟ گفت چی رو بشوری چیزی به خودش نگرفت که!

اصلا نه تکونی خورد که پاشه خونه رو تمییز کنه، نه حرص و جوشی!! 

تو آشپزخونه پر از شیشه شیری که توش شیر فاسد شده بود، کف آشپزخونه از این کاشی قدیمی‌ها بود که تو حیاط میذاشتن قدیمیا، یه موکت ننداخته بود، خانمه هیچ‌وقت لباس نمیشست و حتی زیرپوشای شوهرشو میداد خشک‌شویی! 

رفتارش خوب بودمنم گفتم شاید به اجبار همسرش دعوت کرده.ولی همسرش اومد اصلا اطلاع نداشت ک ما امشب دعوت ...

سلام حلما جان خوبی عزیزم همسرتون خوب شدن؟ 

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت.   
اسی شاید اون زنه افسردگی خیلی شدید داره ولی کسی ک حالش خوب نباشه تو بیرون هم به وضع و لباس پوشیدن اه ...

ن ایشون ظاهر بیرونیش عااالیه

من تو مهمونی ها میبینمش یه خانوم سانتال مانتال و شیک و پیکه

برعکس چیزی ک امروز ازش دیدم موهای اتو کشیده و لخت

ناخنای مرتب

لباس اتوکشیده

امروز موهاشو دیدم باورم نمیشد این موها همون موهاس🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بخدا تشک و پتو وسط پذیرایی ولو بودکنارشم یا بشقاب پر از پوست تخمه.اونطرفتر یه بشقاب پر از پوست هندون ...

من حس میکنم کلا خونه نبوده 

انگار قهر بوده خواسته با حضور شما به خونه برگرده 

همون بوده شوهره خبر نداشته 

وای حتی تصورشم وحشتنااااکهاین افراد حداقل باید کمکی بگیرن لااقل اون بیاد یه سروسامونی بده

اررره میگم خداروشکر ک دیگه باهاشون رفت امد نداریم. ولی خانمه خیلی ب ظاهر و پوست و موهاش میرسید.من حلال نمیکنم 10سالم بود زنگ زد مادرم دخترت بیاد کمکم فک کن تمام موکت 90متر خونه رو از گردن من شست. شب از دست درد خوابم نبرد.خیلی ازش بدم میاد الانم

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
عه انگار داری خونه فامیل مارو توصیف میکنی. ولی اون شوهرش ریلکسه عین خیالشم نیست تازه برا خانمش کمکی ...

من اصلا به همسرش کاری ندارم

خودش اذیت نمیشه اینجوری؟خودش تو اون کثیفی و نامرتبی حالش بد نمیشه؟؟؟