2777
2789
عنوان

آلمانی صبحت کردن کودک دوساله نیم

298 بازدید | 24 پست

چندتا انیمیشن جدید یه ماهی میشد دانلود کرده بودم تا از شر کوکوملون راحت بشم و برم نیم ساعتی پی اشپزخونه تمیز کاری

بعد جدیدا دیدم دخترم یه جمله های جدید بی معنی میگه تا امشب فهمیدم همشون آلمانیه 

دخترم فارسیشو تازه داره یاد میگیره به مرحله جمله بندی رسیده ولی این کلمات آلمانی یه گوشش میتپونه استفاده میکنه به نظرتون جایز اصلا یاد بگیره؟ یا جلوشو بگیرم

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
بیشتر ببینید

میگن تا وقتی زبان مادری رو کامل یاد نگرفتن،آموزش  زبان دیگه خوب نیست باعث لکنت زبان میشه

پسر من سه ماه دیگه ۳ سالش میشه تازه داره یه چیزایی میگه دخترا بلان المانی ام میگن🤭😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه تو این سن خیلی باهوشه میتونه همزمان دوتا زبان یاد بگیرهاصلا جلوشو نگیریاتفاقا میگن تو این سن یادگ ...

خب اگه استعداد داره همون انگلیسی براش بذارم اخه حس میکنم آلمانی به کارش نمیاد 

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
بیشتر ببینید

من خارج از ایران زندگی می کنم برای هر دو فرزندم چیزی که خیلی مهم از اول کینداگارتن به ما گفته اینه که چون شما نیتیو نیستید فقط تو خونه زبان مادری را بهشون یاد بدید ،زبان اینجا از ۳ سالگی تو مهد شروع بشه

بنظرم بچه ها تا حداقل ۵ سالگی باید زبان مادری یاد بگیرن 

بعدش میتونن یه زبان دیگه هم یاد بگیرن ولی مهم زبان مادریه 

چون  در غیر این هم لکنت ممکنه بگیرن هم موقع حرف زدن دو تا زبان رو قاطی میکنن

من خارج از ایران زندگی می کنم برای هر دو فرزندم چیزی که خیلی مهم از اول کینداگارتن به ما گفته اینه ک ...

اره منم حس میکنم خیلی زوده اصلا باید نظر کسی باشه من همینجور هاج واج نگاش میکنم 

بیشتر ببینید

دخترت خیلی باهوشه بهتره همین آلمانی رو یاد بگیره چون داره باهاش جمله فارسی و قاطی می‌کنه ی چی در میاره از توش استعداد داره دنبالشو بگیر حیفه

کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی