2777
2789
عنوان

دوس ندارم جوابی از گزینش بیاد دلم برا تنهایی بچه م میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 29 پست

دوستم بزرگترین حسرت زندگیش اینه که مادرش از بس کار می‌کنه وقت مادری کردن براشو نداره

یه روز بهم گفت یعنی کارش از دخترش مهم تره خیلی دلم براش سوخت

این حسرتو روی دل بچت نذار هر چندسالش که باشه

I can crave u but u don't need to know...

رفتنم عاقلانه نیس بنظرت درسته ؟

مشاوره بهم میگفت ببین توی کاغذ بنویس چی بدست میاری چی رو از دست میدی 

من فکر کنم پولی که بدست میاری باید بدی بچتو نگهدارنده و هزینه هاتون کلا بخاطر شاغل بودنت بالا میره 

پس بمونی خونه بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاوره بهم میگفت ببین توی کاغذ بنویس چی بدست میاری چی رو از دست میدی من فکر کنم پولی که بدست میاری ب ...

اون که البته ‌ چون هم باید بخاطرش یه خونه اون اطراف اجاره کنم هم باید مهد خوب بفرستم . سئوال کردم ۱۴۰۳ حقوق تازه استخدام شون بود ۱۵

قضیه مال بیشتر از سه سال پیشه . یعنی انگیزه آدم و نیست و نابود میکنن اونموقع زنگ میزنن‌ .

حتما یه خیری توش هست 

شاید می رفتی سر کار حالا حالا ها بچه دار نمی شدی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
دوستم بزرگترین حسرت زندگیش اینه که مادرش از بس کار می‌کنه وقت مادری کردن براشو ندارهیه روز بهم گفت ی ...

خودم مادرم فرهنگی بود. یکمی اذیت شدم .اما راستش بهترین شغل برا خانوم همون معلمیه‌ ‌. تقی به توقی میخورد تعطیل بود خخخخ

اون که البته ‌ چون هم باید بخاطرش یه خونه اون اطراف اجاره کنم هم باید مهد خوب بفرستم . سئوال کردم ۱۴ ...

پس همون میشه میتونی با همین که هست قانع باشی و اصلا به اون کاره فکر نکنی

بچه ات رو بچسب . تو این زمونه ک هرکاری از هرکس برمیاد بچه اونم ۲ساله رو آواره مهد و خونه اقوام و...نکن . اینجوری .دنیام پول بدست بیاری بعدا باید خرج روح و روانتون کنی.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

نیاز مالی ندارید ترو 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

نیاز مالی که شوهرم انگار اندازه دو نفر کار می‌کنه اینقدر ساعت کارش طولانی هست . کارش شبفتی هم هست هم ...

بزار فعلا همون کار کنه تو بچه داری کن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

کار دردسر های خودش و داره استارتر بسته به روحیه شما و شرایط کاردوری راه استرس تنش اگر حقوق شوهرت کفا ...

درسته 

کاش اون زمان که میخواستم بهم زنگ میزدن نه الان که سه و نیم بیشتر شده و کلی زندگیم تغییر کرده