2777
2789
عنوان

کسی هست یا دیدین شوهرش بهش خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 12757 بازدید | 211 پست
چرا اینطورن😔😭

مریض جنسی تنوع طلب

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید

واقعا هنگ کردم انگار خواب دیدم و واقعیت نداشته از طرفی همش دارم تصور میکنم رابطه داشتنش با اون زن رو 

اسم زنی آورد ک پارسال با همون بهم خیانت کرد 

خودشو میزد ک چرا اسم اینو اوردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

انگار کی هست که ببرنش خونه خالی بخدامیگه هیچیییی یادم نمیاد نمیدونم این شماره کیه زنگ هم نزدم ببینم ...

شوهر منم دروغای اینجوری می گفت 

منم سنم کم و نادون باورم میشد تازه بابام گفت معتاد نیس من مگه باورم میشد تا وقتیکه خونه رو زیر و رو کردم و پیداش کردم موادشو

من همیشه بهش گفتم تو مریض جنسی هستیخدا حقمو ازش میگیره بنظرتون؟

من منتظرم شوهرم تقاص بده خدالعنتش کنه دوتابچه هم اواره کرده

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید
ن بچه ندارم فقط تصور طلاق هم سختمه😔راهی نمونده ولی برام

تا بچه نداری برو

بعد بچه هزار برابر سخت تره

من میخواستم با دوتا بچه طلاق بگیرم بچه هام خیلی خیلی اذیت شدند منم برگشتم

ولی زندگیم‌ جهنمه هر روز دعوا

من میره بیرون برام مهم نیست کجا و با کیه

پیام میدهد برام مهم نیست

چون میدونم خیانت میکنه

اتاقم را جدا کردم

ولی اینقدر بیشعوره و تابلو که میفهمم چکار میکنه و دعوا میشه 

این روزها شدم یه وحشی تمام عیارو همینجور دعوامون میشه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
فقط داره میگه خودت منو تو قبر بزاری اگه خیانت کردم یا با کسی هستم ولی میدونم شورش رو در آوردم بهت حق ...

پیامک که واقعا ممکنه اشتباه بیاد.

خود من بارها شده یکی اشتباه پیام داده یا اشتباه زنگ زده.

زن و شوهر باید به هم اعتماد داشته باشن و با یک پیامک یا تماس اشتباهی یا یک مزاحمت تلفنی به هم شک نکنند.

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

تا بچه نداری بروبعد بچه هزار برابر سخت ترهمن میخواستم با دوتا بچه طلاق بگیرم بچه هام خیلی خیلی اذیت ...

دقیقانمیشه بی تفاوت باشی منم این طوری بودم حتابادوبچه هرچقدرمی خوای فکرش رونکنی حرکاتش میره تومخ ادم 

بیشتر ببینید
شوهر منم دروغای اینجوری می گفت منم سنم کم و نادون باورم میشد تازه بابام گفت معتاد نیس من مگه باورم م ...

شایدم هست حتما

یعنی خیانت کرده پس بهم نه؟

ساعت ۶ونیم صبح برام نوشته بود بیداری؟ من خواب بودم بعدش هرچی زنگ زدم برنداشت تا۸ ک داد زد دستم بنده دیگه . بعدشم خاموش کرد تاااا شب ک اومد با اون وضع کتکش هم زده بودن 

شوهر منم بارها خیانت کرده 

تاپیکم هست خواستی بخون 

فوقش دو ماه بتونه وفادار بمونه 

کاش الان من جات بودم و جدا میشدم 

اما متاسفانه سنم کم بود و خیلی هم بی عقل بودم 

الان با دو تا بچه سر عقل اومدم و اما لحظه ای نمیتونم بچه هامو ول کنم 

مجبورم تا آخر عمرم بسوزم و بسازم 

نمیدونی بهترین رویام شده جدایی اما چه فایده که دیره 

دارم بهت میگم تو هم سر عقل بیا این مردا درست نمیشن 

تا بچه نداری برو 

یه طفل معصومو وارد این زندگی نکنیا‌‌...

من 

سالها گذشت فراموشم نشد

دیگه بحثش رو پیش نمیکشم

اگه شوهرم بعد اون جریان مشکوک میزد یا کاری میکرد قطعا نمیموندم توی زندگی

الانم دیگه احترام قبل رو برام نداره، ولی عاشقانه دوسش دارم

پیامک که واقعا ممکنه اشتباه بیاد.خود من بارها شده یکی اشتباه پیام داده یا اشتباه زنگ زده.زن و شوهر ب ...

ن عزیزم فقط پیام نیست یک روز نیومد خونه اسممو اشتباه صدا میزد چندباااار اسم زنی‌ک پارسال باهاش بهم خیانت کرد 

حتی دوستش بهم گفت این سارا دست از سر شوهرت بر نمیداره همیشه پیگیره شوهرته 

کل شب نیومد میگه بیدار شدم دیدم تو خونه خالی هستم