2777
2789
عنوان

کسی هست یا دیدین شوهرش بهش خیانت کرده

12870 بازدید | 214 پست

میشه بیاین بگین چیکار کردین و چجوری باهاش زندگی میکنید چجوری رفتار میکنید وقتی بیرون میره یا با دوستاش بیرون میره ی شب نیاد و…

حالا چ خودتون چ تو اطرافیانتون بهم بگین لطفا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی سخته نه ؟ من موندم چیکار کنم

عزیزم من یه مدت مثل دیوونه هاشده بودافسرده پرخاشگرهمش مرورمیکردم توذهنم ولی خودم طلاق نخواستم اصلانمی تونستم دوستش داشته باشم دیگه برام همش دعوااخرش خودش ودخواست دادالانم بخاطربچه هاپشیمونم چراتحمل نکردم سخته من نتونستم 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

عزیزم من یه مدت مثل دیوونه هاشده بودافسرده پرخاشگرهمش مرورمیکردم توذهنم ولی خودم طلاق نخواستم اصلانم ...

منم حس میکنم خیلی خیلی طلاق سخته ولی شوهرم دیروز خونه خالی رفته با یه زن وقتی اومد پیشم مست بود اسم همون زن رو صدا میزد اشتباهی 😔😔 تصور میکنم رابطه داشتنش رو بخدا روانی میشم چیکارکنم

رهاش کردم به حال خودش هر چند با دیدن کاراش مثل کسیم که داره تو کوره میسوزه

آها حالا فهمیدم یعنی باهاش هستین ولی براتون مهم نیست کجاس با کیه؟؟ چجوری اینطوری باشم خواهش میکنم بهم یاد بدین

منم میسوزم ک شب خونه نمیاد گاهی یا همش ول میچرخه😔

منم حس میکنم خیلی خیلی طلاق سخته ولی شوهرم دیروز خونه خالی رفته با یه زن وقتی اومد پیشم مست بود اسم ...

اگه بچه نداری بازم طلاق خوبه من بچه هام داغونم کردن بچه نداشتم یه باربلاکش میکردم اززندگیم تف میکردم بچه داری برومشاوره اینجاهانیابدترنیشی همین جاهامنودیوونه کردکاش میرفتم مشاوره 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️