مثلا طرف دانشمنده 200 تا فالور و پنج تا کامنت داره بعضی دوستام که فقط یکم قیافه هاشونو درست کردن پیج زدن 100k فالور و پنج هزار تا کامنت دارن. باور کنین بحث حسادت نیست نمیگم این کارو نکنن ولی کاش مردممون به بقیه ی چیزام اهمیت میدادن. یجورایی ماهایی که زندگیمونو گذاشتیم پای درس و این چیزا درسته که خودمون با عشق این کارو کردیما ولی یه جاهایی دلسرد میشیم.. یا حس تنهایی و انزوا و بی ارزشی میکنیم. انگار کسی مارو نمیبینه. من نمیگم کار خاصی کردم هر چی بوده برای خودم بوده اما دارم از یه درد میگم..الان رفتم اینستا دیدم یکی دیگه از دوستام پیج زده کلی فالور و معروف شده و تبلیغات میگیره و بعد اصلا خودم به کنار، دوستای دیگه مم که کلی زحمت کشیدن و عمرشونو گذاشتن پای درس و کار زیاد نشسته اند به در نگاه میکنند..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
ارع واقعااا من پاک کردم چون زندگی اونا داشت رو روحیم تاثیر میزاشت
بعد اومدی نی نی سایت 😂😂😂
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊